Facebook
Pinterest
Blogger
Flickr
Youtube

Áraink

 

  Megfizethető biztonság  

Csomag szállítási díjai

Csomag súlya

Megengedett térfogat

Ár
(Anglia)

Ár
(Írország)

Ár
(Skócia)

10Kg-ig

100 liter

40 EUR

40 EUR

50 EUR

20Kg-ig

max 200Liter

55 EUR

55 EUR

65 EUR

30Kg-ig

max 300Liter

70 EUR

70 EUR

80 EUR

30-50Kg között

max 500Liter

2,3 EUR/Kg

2,3 EUR/Kg

2,6 EUR/Kg

50-100Kg között

max 1m3

2 EUR/Kg

2 EUR/kg

2,3 EUR/Kg

100-300Kg között

max 3m3

1,8 EUR/Kg

1,8 EUR/Kg

2 EUR/Kg

300-500Kg között

max 5m3

1,6 EUR/Kg

1,6 EUR/Kg

1,8 EUR/Kg

500-1000Kg között

max 10m3

1,4 EUR/Kg

1,4 EUR/Kg

1,6 EUR/Kg

1000-1500Kg között

max 15m3

1,2 EUR/Kg

1,2 EUR/Kg

1,4 EUR/Kg

Fix áras termékek:

  • Kerékpár szerelve* 70 EUR
  • Kerékpár szereletlenül 100 EUR
  • Matrac 0,2 EUR/Liter

* pedál leszerelve, kormány elforgatva

Ha több csomag, küldeménytétel van, akkor a küldemények összesített súlya és térfogata alapján kalkuláljuk a szállítási díjat, nem pedig csomagonként.
Kérem, a pontos árakért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetõségeinken!

Megjegyzés

Skóciai útvonalunk a következõ: New Castle-Edinburgh-Stirling-Dundee-Aberdeen-Inwerness-Glasgow.

Vállalunk szállításokat Wales egész területére, Norfolk, Suffolk megyékre, illetve délnyugat-Anglia (Devon megye) területére is. Ezekben az esetekben eltérõ árképzés lehetséges.

50 kg feletti csomagszállítás ( állatszállítás, motorkerékpár és kerékpár szállítás ) esetén, kérjen ár ajánlatott az alábbi e-mail címen: hckfutar@gmail.com , illetve telefonon a +36 30 9432 223 telefonszámon. Megadandó paraméterek melyek az árajánlat megadásához szükségesek; felvételi cím (irányítószám elég), lerakási cím (irányítószám elég), szállítás kért idõpontja, küldemény össztérfogata és összes súlya.

Komplett vagy részleges költözési igény esetén is hasonló képen kérjük eljárni.

Internetes aukciós vásárlások (e-bay, amazon, stb.) esetén vállaljuk küldemények hazahozatalát. Árajánlatot és szállítási idõpontot a fent megnevezett elérhetõségeinken kaphat. Kis állatszállítás esetén, mennyiségi kedvezményt és tenyésztõi kedvezményt is tudunk biztosítani.

Kerékpár és motorkerékpár szállításnál, árajánlat bekérésekor, kerékpároknál feltétlen adja meg a darabszámot és méretezést, (kisgyermek, gyermek, felnõtt méret-e) illetve a típus megjelölést motorkerékpároknál.

Terjedelmes, alacsony súlyú küldemények, költözések esetén térfogat alapján kalkuláljuk árainkat.

Kisállat szállítás Magyarország és Anglia között biztonságban

A kisállat szállítástól elsõdlegesen a biztonságot várják el az ügyfelek. Élõ állatot utaztatni mindig komoly kihívás, különösen akkor, a kisállat szállítás Angliába vagy más, külföldi úti célra szól. Az állatok nem mindig tudják egyértelmûen jelezni, ha valami nem ideális a számukra, sõt, jellemzõ, hogy nem mutatják ki, ha rosszul érzik magukat. Az akár több napos út alatt, amíg az állat eléri a célját, könnyen történhet olyan baleset, ami az állat életébe kerülhet. A kisállat szállítás kudarca elsõ sorban a szolgáltató hibája, hiszen neki kell gondoskodnia arról, hogy a megfelelõ körülményeket biztosítsa az élõ állat számára.

kisállat szállítás alapvetõ feltételei közé tartozik az olyan szállító eszköz, amiben az állat kényelmesen elfér, anélkül, hogy túl kicsi vagy túl nagy lenne számára a hordozó, ez általában ketrec vagy doboz.  A túl nagy méret sem megfelelõ, mert abban esetleg megsérülhet az állat egy élesebb kanyar, döccenõ stb. során. A hordozó alapanyaga lehetõleg ne legyen csúszós és ne tartalmazzon semmilyen elemet, amibe az állat bele tud akadni, ami felsértheti. Általában az az ideális, ha a hordozóból az állat nem lát ki, mert a kisállat szállítás közben sokféle vizuális és hang hatás érheti, amik csak feleslegesen megrémíti. Ez nem minden állatfajra igaz, a kutyák például szeretik tudni, hogy mi folyik körülöttük. Természetesen a zárt szállító doboz nem jelenti a hermetikus lezártságot, az állatot elegendõ oxigénhez kell juttatni. A kisállat szállítás hosszúságától függõen szükség lehet víz és étel cseréjére, takarításra, így a praktikus nyílások megléte is fontos. Az autós szállítás során lehetõség van akár sétára, pihenõk beiktatására is.

kisállat szállítást rendelje meg olyan szolgáltatótól, ami nem csak a feladatok elvégzését tartja fontosnak. Az állatokkal is törõdik és az õ érdekeiket tartja szem elõtt. Amennyiben érdeklõdik szolgáltatásunk iránt, vegye fel a kapcsolatot a megadott elérhetõségeink egyikén velünk és kérjen árajánlatot szállításra Angliába!

Kisállat szállítási díjai

Anglia - Írország
Észak Írország

10Kg alatti kutya

390 EUR

Macska

390 EUR

10Kg feletti kutya

470 EUR


Egyéb kisállat szállítására, valamint Skóciába történõ szállításra kérjen árajánlatot.

2015 decemberétõl kapacitás bõvítést hatottunk végre, mely egy vadonatúj 18 köbméter térfogatú, 4,7 méter raktérhosszúságú, 2,1 méter raktérmagasságú és 1.8 méter raktérszélességû Iveco Daily tehergépjármûben testesül meg. Ezzel a technikával igazán nem okoz gondot, akár 4 db nagy kategóriás motor elszállítása sem, köszönhetõen az extra hosszúságnak. Vagy akár a kajak-kenu sportra gondolva, ezen sporteszközök is simán szállíthatóak, stb.

Mindennek eredménye képen, mostantól a lehetõ legjobb árakat igyekszünk adni, legyen szó nagy terjedelmû áruszállításról, költöztetésrõl, motor- vagy quad szállításáról, a teljesség igénye nélkül.

További elõny, hogy a megnövekedett raktér térfogat, elõnyösen hat az állatszállításra is, tekintve, hogy autónk soha nincsen zsúfolásig pakolva, mint más futárszolgálatoknál. Ebbõl eredendõen az állatoknak is jut, a repülõgépes szállításnál elõírt levegõtérfogatot jóval meghaladó levegõmennyiség, így az állat mentesül a bezártságérzéstõl és szinte stressz nélkül éli át az utazást Angliába és Írországba.

Válassza a 9 éve mûködõ, egyik legmegbízhatóbb futárszolgáltatást, zsúfoltságtól és stressztõl mentessen, ugyanolyan szállítási díjakon, mint amit a diszkont futárszolgáltatások tudnak nyújtani. Ne felejtse, minõségi szolgáltatás, rejtett költségektõl mentessen, diszkont áron, a régi megbízható emberekkel, Istvánnal és jómagammal, Balázzsal.

Ha még több információra van szüksége csak görgessen lentebb

kisállat szállítás

Csomagszállítás Angliába: tudassa szerettével, hogy gondol rá!

Csomagszállítás Angliába megbízható cégtõl, elérhetõ áron, pontosan, minden hónapban!

Sajnos az utóbbi hónapok nem az utazgatásokról szóltak. Sokan vannak, akik lassan egy éve nem találkozhattak a külföldön élõ családtagjukkal, ezért az idõszak rendkívül nehéz mindenkinek. Szerencsére a modern eszközöknek köszönhetõen arról nem kell lemondani, hogy beszéljünk, lássuk egymást, de még ezen felül is van arra lehetõség, hogy kifejezzük, hogy gondolunk a másikra. A csomagszállítás Angliába például egy olyan lehetõség, aminek köszönhetõen valamilyen tárgyi ajándékkal is meglephetjük az Egyesült Királyságban élõ szerettünket.

Legyen az akár egy bekeretezett családi fénykép, egy kis hazai finomság vagy egy személyes tárgy, ami sokat jelent majd a másiknak, az elküldött csomaggal éreztethetjük vele, hogy messze vagyunk ugyan, de gondolunk rá. Sokan attól tartanak, hogy a csomagszállítás Angliába biztosan megfizethetetlen, azonban ez tévedés, csupán meg kell találni hozzá a megfelelõ céget. Természetesen nagyon sokan vállalnak csomagszállítást Angliába, és valóban gyakori, hogy túl magasan szabják meg a szolgáltatás díját. Viszont annak, aki hozzánk fordul, garantáltan nem kell majd csalódnia, ugyanis cégünk gyûjtõ-terítõ fuvarozást végez, így az egy csomagra esõ szállítási díj jóval kedvezõbb. Munkatársaink a csomagszállítást Angliába odafigyelve, nagy gondossággal végzik, így velünk minden küldemény épségben a címzetthez ér, az elõre megbeszélt idõpontban. Velünk nem kell tartani beláthatatlan határidõktõl, a meglepetés elveszítésétõl vagy megsérülésétõl, viszont lehet rá számítani, hogy a csomagszállítást Angliába kedvezõ áron végezzük. 

Amennyiben felkeltettük az Ön érdeklõdését is, ne habozzon, bátran forduljon hozzánk bõvebb információért a honlapunkon megadott elérhetõségeink bármelyikén! Munkatársaink készséggel válaszolnak minden kérdésére, és tájékoztatják a részletekrõl, illetve a szolgáltatás pontos áráról. Hívjon minket akár még ma, és bízza ránk a csomagszállítást Angliába

A csomagok szállításának árairól röviden

Csomagot szeretne küldeni külföldre, de aggódik a >csomagszállítás ára miatt? Nem érdemes emiatt ódzkodnia a csomagküldéstõl, hiszen kifejezetten kedvezõ árakat is találhat, és a csomag súlyától, méretétõl, illetve térfogatától függõen önmaga is kiszámolhatja a költségeket!

A csomagszállítás ára egyrészt függ a csomag térfogatától, ami a teherszállító autóban elfoglalt helye miatt sarkalatos kérdés. Ha nagy méretû csomagról van szó, akkor több helyet foglal el a többi küldeménytõl, ami miatt emelkedik az ár is, hiszen ellenkezõ esetben a csomagszállítást végzõ vállalkozásnak keletkezhet vesztesége. Ha viszont kis méretû csomagról van szó, akkor akár egészen alacsony összegért is elszállítható. Ha az Ön küldeménye viszonylag kicsi, akkor nem kell aggódnia a költségek miatt, ha viszont nagyobb, akkor érdemes megtekintenie a fenti táblázatot, amelybõl kiszámolhatja, mennyit kell majd fizetnie.

A másik szempont, ami alapján a csomagszállítás ára kiszámolható, a küldemény súlya, ami az üzemanyag-fogyasztásra van hatással, ezért magasabb díjat kell fizetni érte, könnyû csomagnál pedig kevesebbet. Nyilvánvalóan nem ennyire egyszerû, hiszen egy csomag lehet kisebb, de rendkívül nehéz is, ami miatt a csomagszállítás árának kalkulálása összetettebb folyamat, ám megoldható a fenti táblázat segítségével.

További, a csomagszállítás árát befolyásoló tényezõ a távolság; ezt talán nem szükséges magyarázni, ám, ha az Európai Unión belül, illetve az Egyesült Királyság, vagy Írország területére szeretne csomagot küldeni, akkor jókora távolságokról beszélünk.

Amennyiben csomagot szeretne küldeni, és a cél külföldön található, bízza ránk küldeményét, és nem kell aggódnia a csomagszállítás ára miatt! Cégünk rendszeresen szállít csomagokat az Egyesült Királyság, Skócia, Wales, és Írország területére, de az EU más tagállamaiba is, ezért árainkat viszonylag alacsonyan tudjuk tartani.

A csomagszállítás ára megéri, mert biztonságosan megérkeznek küldeményi a címzetthez, ha ránk bízza a feladatot! Ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetõségeink egyikén!

csomagszállítás ára
Hck Futárszolgálat | Tel: 06-30/943-22-23 | E-mail: hckfutar@gmail.com |