Csomagszállítás megrendelés

 

  Megrendelő lap  

Kérjük válasszon:

Megrendelő adatai:


Szállítás / Csomag adatai:

Gyűjtés időpontja / Date of Collect | Kiszállítás időpontja / Date of Delivery: *

Csomag adatai:

Kisállat adatai:

Feladó adatai:


Címzett adatai:


Fizetés

Nyilatkozatok

Figyelmeztetés

A csomag tartalmáért, minõségéért jogilag kizárólag a feladó személy vállal felelõsséget. A HCK-FUTÁR KFT. Alkalmazottját nem terheli felelõsség, illetve a futár jogosult ellenõrizni a küldemény tartalmát! A csomagfelvétel és a csomagkézbesítés 0-24 óráig történhet.Csak zárt, megfelelõen csomagolt szállítandó áruért vállalunk anyagi felelõsséget. A feladott csomagok 15000 ft/db –ra vannak biztosítva alapáron. A biztosítás a feladástól az átadásig értendõ. A szállítási díj Euró –alapú, a váltás a napi eladási árfolyamon történik a www.xe.com szerint.
Illegális, jövedéki adós, tûzveszélyes, undort keltõ és romlandó áru szállítását nem vállaljuk!
Kijelentem, hogy a szállítási feltételekkel tisztában vagyok.

A kisállat szállítás rendelést érdemes időben leadni!

kisállat szállítás rendelés

Főként külföldre való költözés vagy legalábbis hosszabb távú kint tartózkodás esetén fordul elő, hogy nemzetközi kisállat szállításra van szükség. Természetes, hogy a gazdik nem szeretnének lemondani a kedvencükről, hanem őt is kiköltöztetik magukhoz. Azonban, míg az ember felül a repülőre és pár óra alatt odaér bárhová, addig egyáltalán nem biztos, hogy a háziállatok részére is ez a legjobb megoldás. A repülőben a fűtetlen, zajos csomagtérben kell utazniuk, ami óriási stresszt jelent számukra. Szerencsére azonban megvan a lehetőség a hagyományos, autóval történő szállításra is, melyben cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik. Nagyon fontos azonban, hogyha Önnek is szüksége van a szolgáltatásra, akkor a kisállat szállítás rendelést időben adja le! 

Az élő háziállatok szállítására szigorú szabályok vonatkoznak, és a gazdiknak néha időbe telik elintézni, hogy ezeknek eleget tegyen. Ezért minél előbb érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, és érdeklődni a kisállat szállítás rendelés részleteiről. A kisállat szállítás rendeléshez mindenképpen gondoskodni kell róla, hogy az állat rendelkezzen egyedi azonosítóval. Ez az állatorvos által behelyezett és regisztrált chipet jelenti. A kisállat szállítás rendelés előtt érdemes elkészíttetni az állatútlevelet is, amelyet szintén az állatorvos állít ki és regisztrál a megfelelő felületen.  Mindenképp szükség van ezen kívül érvényes veszettség elleni oltásra, valamint bizonyos országok, így az Egyesült Királyság is kéri a galandféreg kezelés elvégzését is. A szabály értelmében a tervezett belépés előtt maximum 120, de minimum 24 órával, állatorvos által elvégzett, jóváhagyott féregellenes szerrel történő kezelésnek kell alávetni az állatot. 

Cégünk a kisállat szállítás rendelés mielőbb leadását azért is preferálja, mert kapacitásunk véges, hiszen egyszerre túl sok állat szállítása nem lenne biztonságos. A kisállat szállítás rendeléshez a honlapunkon található űrlap kitöltése szükséges.

Amennyiben kérdése van a kisállat szállítás rendeléssel vagy az ide vonatkozó szabályokkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal, szívesen segítünk mindenben! 

Hck Futárszolgálat | Tel: 06-30/943-22-23 | E-mail: hckfutar@gmail.com |