Facebook
Google+
Pinterest
Blogger
Flickr
Youtube
Elérhetőségek:

Czink Balázs:
HUN 06-30/943-22-23
GB 0044 7789215415
IRE +353-8746-95251
e-mail: hckfutar@gmail.com
Futár - szállítás, fuvarozás, költöztetés Írországig HCK Magyarország - Írország - Anglia - Magyarország
A HCK Futárszolgálat, az ír futár, szállító, nemzetközi szállítás
Csomag küldés AngliábólFutár főoldalCsomag küldés AngliábaRólunkCsomag szállítás AngliábólSzolgáltatásainkCsomag szállítás Angliába.ÁrainkÍrfutárElérhetőségeinkCsomag szállítás, küldés Írországba.Szállítási FeltételeinkHozza-viszi az ÍrfutárRendelés Csomag szállítás, küldés Írországból.
   
   

Rólunk

 
   
nemzetközi csomagszállítás

Cégünk Magyarország-Anglia-Írország útvonalon vállal háztól-házig rendszeres, előre meghatározott, rendszeres időközönkénti nemzetközi csomagszállítást valamint belföldi csomagszálítást, költöztetést 2007 óta. Igény esetén más európai országba is fuvarozunk, többek között a Benelux államokba, Franciaországba, Németországba, Ausztriába.
Nálunk megtalálja a kicsiny és lelkes cég elvitathatatlan előnyeit: barátságosság és egy lendületből történő szállítás. Utóbbi azt jelenti, hogy nincs pakolgatás, átrakás - amikor is sérülhet az árú -, egyből oda visszük értékeit, ahová eljuttatni szertetné!
(Indulási időpontjaink az „ELÉRHETŐSÉG” menün belül érhetők el.)
Cégünket hárman alapítottuk. Mindegyikünk dolgozott külföldön, és tudjuk, hogy mekkora értéke van egy otthonról kapott csomagnak.
Két gépjárművel állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére: egy Iveco Daily (17 m3 raktér) és egy Renault Master (11 m3 raktér) típusú haszongépjárművel.
Célunk gyors, megfizethető, megbízható, színvonalas szolgáltatást nyújtatni ügyfeleink számára.
A hét minden napján várjuk az érdeklődőket.
Sokan érdeklődnek afelől, hogy hogyan történik a szállítás. Erről az alábbi sorokban talál tájékoztatást!
A szállítási igény az online megrendelőlap kitöltésével és elküldésével válik érvényessé. Ezt a RENDELÉS fülre kattintva lehet megtenni. Miután megérkezett postafiókunkba a megrendelés, visszaigazolást küldünk, melyben visszaküldjük az Ön által megadott adatokat ellenőrzés céljából. Sajnos többször előfordul, hogy a telefonszámokat elírják, ezért kérjük, ezeket nézzék át alaposan! A csomagok gyűjtése és kézbesítése előtt pár nappal telefonon időpontot egyeztetünk a csomag feladójával illetve a címzettel, majd a megbeszélt időpontban átvesszük, illetve kézbesítjük a csomagokat. A fuvarozás háztól-házig történik, az ártáblázatban megszabott díjak ezzel együtt értendők.
Keressen minket bizalommal!
Szállítás, benne kutya, macska szállítás, csomagküldés Magyarországról Angliába, Írországba, illetve Írországból, Angliából Magyarországra. - Ez az, amiben profik vagyunk!

  Rólunk írták: HCK-futárszolgálat
   
   
Copyright HCK Futár Kft. | Kisállat szállítás, állat szállítás - Anglia, Írország

futar.lap.hu | szallitmanyozas.lap.hu | futarszolgalat.lap.hu