Facebook
Pinterest
Blogger
Flickr
Youtube
Elérhetőségek:

Czink Balázs:
HUN 06-30/943-22-23
GB 0044 7789215415
IRE +353-8746-95251
e-mail: hckfutar@gmail.com
Futárszolgálati szolgáltatások: írfutár útvonal HCK Magyarország - Írország - Anglia - Magyarország
Csomagszállítás, nemzetközi szállítás, Írország és Magyarország között. Kisállatok szállítása: kutya, macska, tengerimalac, papagáj.
Kisállat szállítás /kutya, macska, tengerimalac szakszerű szállításaFutár főoldal csomag szállításaRólunk Kisállat szállítás /kutya, macska, motorkerékpár szállításaSzolgáltatásaink Angliába, ÍrországbaÁraink Angliából, Írországból Kisállat szállítás /kutya, macska, tengerimalac szakszerű szállításaElérhetőségeink Hozza-viszi az Írfutár: kisállat és motorkerékpárSzállítási Feltételeink Hozza-viszi az Írfutár: Kisállat szállítás - kutya, macska, tengerimalac szakszerű szállításaRendelés csomagszállítás
   
   

Szolgáltatásaink

 

Ha igénybe szeretné venni szolgáltatásainkat, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!
   

nemzetközi csomagküldés

» Megrendelés Interneten

- Csomagszállítás
- Nemzetközi csomagszállítás
- Kerékpár és motorkerékpár szállítás
- Kisállat szállítás /kutya, macska, tengerimalac, papagáj szakszerű szállítása/
Magyarországról Angliába, Írországba ill. Angliából, Írországból Magyarországra
- Egyéb megrendelések teljesítése belföldön és külföldön.
- E-bay szállítás

Minden típusú autóalkatrész beszerzése és szállítása, akár a piaci árak alatt is!
Kitűnő kapcsolatok a Bárdi autóhálozatnál. Tekintse meg csomagküldési árlistánkat itt.

Jó tudni!

Motor szállításánál célszerű ideiglenesen eltávolítani az oldalidomokat illetve a oldaldobozokat a jobb rögzíthetőség érdekében. Az üzemanyagtartályból az üzemanyagot eltávolítani! Szállítás fetétele,a motornak a kisérő íratai (forgalmi engedély) és meghatalmazás 2 tanúval aláíratva.

Kerékpárok szállításánál a kormányt a vázzal egy síkba fordítjuk.

Kisállat szállítás:
A kisállatok utaztatásához be kell tartani bizonyos szabályokat, ezekről a következő oldalakon tájékozódhat: http://www.petpassport.hu/ továbbá http://www.defra.gov.uk/wildlife-pets/, de az állatorvos is tud hasznos információkkal szolgálni. Kutyaszállítás, macskaszállítás, tengerimalac szállítás, papagájszállítás - mindezt a HCK Futártól.

Legközelebbi indulási időpontok és útvonalak
Érdeklődjön a részletekről elérhetőségeinken.

Nemzetközi csomagszállítással a nagy távolságok is kisebbnek tűnnek!

Régen a postai küldeményeknek nagy jelentőségük volt, hiszen az egymástól távol élő vagy dolgozó és szolgálatot teljesítő családtagok, ismerősök között tartottak fent köteléket. Ma is megvan ez a jelentősége a csomagoknak, amik nagy távolságokra jutnak el és egy kis szeretetet, figyelmességet csempésznek a hétköznapokba.

A nemzetközi csomagszállítással a mi cégünk is szeretne hasonló módon hozzájárulni ahhoz, hogy a különböző országokban élő, de egymáshoz közel álló családok, barátok küldeményekkel örvendeztessék meg egymást, gondoskodjanak egymásról. Egy olyan világban, ahol a személyes találkozás sem mindig akadálymentes, a nemzetközi csomagszállítás minden körülmények között jó választás.

Keressen fel minket bizalommal és vegye igénybe a nemzetközi csomagszállítással kapcsolatos szolgáltatásainkat! Megfizethető tarifákkal, megbízható szállítással segítünk a távolból is kapcsolatot tartani. A megadott elérhetőségeink egyikén kérdezzen tőlünk és indítsa útjára csomagját a közreműködésünkkel!

nemzetközi csomagszállítás

Háztól-házig csomag küldéssel nincs más dolga, mint átadni a küldeményt a futárnak!

Csomagot feladni számos kihívással járhat. Az egyik ilyen, hogy időt kell szakítani arra is, hogy a csomagot összekészítsük és feladjuk. A háztól-házig csomag küldéssel azonban ez az akadály is elhárul a gyors csomagküldés elől!

A háztól-házig csomag küldés olyan szolgáltatásunk, amit azért alkottunk meg, hogy a csomagküldést mindenki számára egyszerűbbé, kényelmesebbé tegyük. Többé nem tolódik egyre későbbre és későbbre a csomag feladása, csak azért, mert Önnek nincs ideje vagy energiája még külön a csomag feladással is bajlódni. Csak megrendeli a csomagszállítást, időpontot egyeztet és a hét bármelyik napján elmegyünk Önhöz, a nap bármely szakában, illetve a megadott címre a csomagért. A csomag felvételét követően pedig a címzett hamarosan átveheti azt a megadott címen!

A háztól-házig csomag küldéssel időben el tudja intézni a csomagküldést, csak lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeink egyikén és a többit pedig bízza ránk! Csomagszállítás magas színvonalon, korrekt árakon!

háztól-házig csomag küldés

Futárszolgálatunkkal biztonságban célba ér a küldeménye!

Levelek, csomagok, személyes tárgyak, ajándékok vagy kisállatok. Egy feladott csomagban sok minden lehet, ami a szívünknek kedves, aminek féltjük az épségét és amit nem szívesen bízunk idegenekre. A legszívesebben saját magunk vinnénk el annak, akinek szánjuk, de ez sajnos sokszor nem lehetséges. Az idő, a távolság, a hétköznapi teendők stb. miatt gyakran futárszolgálatra kell bízni a kézbesítést.

A futárszolgálatokkal kapcsolatban mindenkinek vannak jó és rossz tapasztalatai. A futárszolgálatok munkája nagy figyelmet, sőt bizalmat igényel, hiszen a csomagokban sokszor a szeretet, féltés tárgyi megnyilvánulásai utaznak.

Amennyiben a legjobb szolgáltatást szeretné igénybe venni, forduljon bizalommal a mi futárszolgálatunkhoz! Garantáljuk, hogy minden egyes küldeményt sikeresen és épségben elfuvarozunk és úgy kezeljük csomagjait, mintha csak a sajátjaink lennének! Anglia, Írország vagy más EU-s úticél a végcél? Nem jelent számunkra kihívást!

A pontos árakról tájékozódjon honlapunkon, illetve kérjen bővebb felvilágosítást a megadott elérhetőségeink egyikén!

Futárszolgálat

Futárszolgálat külföldre: velünk nem keveredik el a csomagja!

Az online rendeléseknek megvan az a rizikója, hogy a megrendelt termék sosem érkezik meg a címzetthez, mert elkeveredik. Ugyanez igaz akkor is, ha feladunk egy csomagot, és külföldre küldjük azt. Sok múlik azon, hogy kire bízzuk a csomagunkat, milyen csomagküldő szolgálatot választunk a feladatra.

Ha nem szeretne a csomagja után nyomozni, ügyfélszolgálatokkal levelezni és plusz költségeket szánni arra, hogy a csomagja célt érjen, akkor bízza egy olyan futárszolgálatra, ami nem hibázik! A futárszolgálatunk külföldre is kézbesít csomagokat, elsősorban az Egyesült Királyság, Írország, Skócia területére. Mivel a szigetországban sokan szerencsét próbálnak magyarként is, így nagy a csomagforgalom országunk és a fenti országok között. Érthető, hogy nem mindegy, milyen céget bíz meg, ezért érdemes körültekintőnek lenni, ha futárszolgálatot külföldi kézbesítéshez választ.

A honlapunkon szereplő elérhetőségeinken tud kapcsolatba lépni velünk. Futárszolgálatunk külföldre kézbesíti az Ön csomagjait is, méghozzá hiba nélkül, keressen minket bátran!

Futárszolgálatunk külföldreNemzetközi csomagszállítással megbízhatóan érkezik meg rendelése!

Az internetes vásárlás kényelmes módja az olyan termékek beszerzésének, amiket nem tudunk vagy nem akarunk megvásárolni személyesen. Az e-kereskedelem egyik népszerű platformja az eBay. A világ számos pontjára szállítanak csomagot, így hozzánk, Magyarországra is, ám a kiszállítási díjak és a kiszállítási idő is különböző lehet. Gyakran hetekbe telik, amíg a megrendelt áru megérkezik és nem lehet kiszámítani, hogy mennyi idő alatt, vagy azt, hogy milyen állapotban.

Sok tényező van, ami befolyásolja, hogy a csomaggal és a szolgáltatással elégedett lesz-e a vásárló. Aki szeretne biztosra menni, annak ajánljuk a nemzetközi csomagszállítás szolgáltatását. A nemzetközi csomagszállítás Angliából vagy Írországból rendelt eBay csomagok házhoz szállítását is bonyolítja. Ha minket választ, mindig kiszámítható módon juthat hozzá a megrendelt áruhoz és nem kell az eBay és az ott hirdetők szolgáltatására, megbízhatóságára hagyatkoznia.

A nemzetközi csomagszállítással sosem lesz része csalódásokban, minden rendelésnél azt kapja, amit ígérünk. Keressen fel minket bizalommal!

nemzetközi csomagszállításNálunk az Ön kedvence az első! Profi kisállat szállítást nyújtunk!

Akinek nincsen lehetősége a kedvencét saját járművel magával vinni egy hosszabb útra, annak valamilyen csomagszállítással foglalkozó cég szolgáltatásait kell igénybe vennie. Érthető, hogy sokan nem szívesen bízzák kedvencüket idegenekre, és nem szeretnék felügyelet nélkül hagyni, miközben idegen országba tart.

A kisállat szállítást nem is lehet felelőtlenül végezni, sok cég nem rendelkezik a kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokhoz szükséges feltételekkel. A mi cégünk folyamatos fejlesztésekkel és lelkiismeretes munkavégzéssel gondoskodik a kisállat szállításról és minden ügyfélnek ugyanolyan odaadó hozzáállást biztosítunk.

A kisállat szállítás során a korábbihoz képest megnövelt térfogatú járművekkel közlekedünk, az állatok levegőben, ellátásban, odafigyelésben, sétaszünetben sem szenvednek hiányt. Bízza ránk kedvencét, ha hosszú utat kell megtennie, és válasszon profi kisállat szállítást Anglia, Írország, Magyarország között! A részletekről megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen tájékoztatjuk!

csomagküldés kényelmesenMit tehet Ön a zökkenőmentes nemzetközi csomagszállításért?

A nemzetközi csomagszállításnál egyesek sokat aggódnak amiatt, hogy időben, megfelelő állapotban megérkezik-e a küldemény. Ez nem csupán a szállítást végző szakemberektől függ, hanem az ügyfelektől is, ugyanis ők is tehetnek a zökkenőmentes folyamatért, mégpedig nagyon egyszerűen!

Ahhoz, hogy a nemzetközi csomagszállítás esetében ne történjen semmilyen kellemetlenség, és időben megérkezzen a küldemény, óriási figyelmet kell fordítani a csomagolásra. A hosszú út során bármilyen behatás érheti ezeket a csomagokat a legnagyobb odafigyelés mellett is, erre pedig fel kell készülni, mégpedig úgy, hogy az ember körültekintő a csomagolással kapcsolatban. Rengeteg ötletet, tippet lehet olvasni az interneten a strapabíró csomagolásról, mellyel elkerülhető, hogy kár érje a küldeményt.

Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége a témáról vagy igénybe venné a emzetközi csomagszállítással kapcsolatos szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

csomagküldés kényelmesenA nemzetközi csomagküldéssel kényelmesen megérkeznek az ajándékok a családhoz!

Karácsonykor együtt ünnepel a család, de nem a megszokott módon, hanem külföldön gyűlnek össze a rokonok? Sokan élnek, dolgoznak és tanulnak Angliában vagy Írországban is, ezért minden alkalmat meg kell ragadni a találkozásra. Ha idén külföldön találkozik a család, szüksége lehet a nemzetközi csomagküldéssel kapcsolatos szolgáltatásunkra.

Nem szeretne túl sok csomagot magával vinni, hiszen a repülőjáratok poggyász díjai egyre csak emelkednek, ezért csak a legszükségesebbeket viszi magával egy kézi poggyászban? Mi lesz az ajándékokkal? Vegye igénybe a nemzetközi csomagküldés szolgáltatást, és mi gondoskodunk arról, hogy minden ajándék, meglepetés időben és épségben megérkezzen a megadott címre! Angliába és Írország területére egyaránt kérhet nemzetközi csomagküldést, és nem kell aggódnia a cipekedés, a súlyhatárok és plusz költségek miatt! Kedvező tarifákkal és előnyös feltételekkel, mindenekelőtt pedig minőségi szolgáltatásokkal várjuk Önt is!

Legyen velünk a karácsony idén is meglepetésekben gazdag!

csomagküldés kényelmesenSzeretné eljuttatni karácsonyi ajándékát Angliában élő rokonainak?

Akkor válassza nemzetközi csomagküldő szolgálatunkat!

Manapság igen sokan döntenek az Angliában való munkavállalás, letelepedés mellett. Ez azonban azzal is jár, hogy nem mindig tudnak hazajönni szeretteink az ünnepekre. Esetleg épp mi nem állunk úgy anyagilag, hogy egy pár napos útra rengeteg pénzt költsünk, főleg nem karácsonykor.

Az ajándék elküldése egy kedves képeslappal mellékelve, azonban igen sokat jelenthet a külföldön, esetleg egyedül tartózkodó családtagnak. Ha nem is tudnak személyesen találkozni, legalább ez az apró öröm legyen meg mindenkinek, hiszen a karácsony ünnepe a szeretetről szól.

Csomagküldő szolgálatunk olyan állapotban kézbesíti a szigetországban tartozódónak az ajándékot, ahogyan azt átvettük. Munkánkat precízen végezzük és mindig betartjuk a határidőket. Ha minket választ, ajándéka biztonságban fog eljutni szeretteihez.

Szállíttassa házhoz csomagját külföldön élő családtagjainak és legyen teljes az ünnep!

csomagszállítás

Kisállat szállítás gyorsan és biztonságosan Írországba és Angliába

Hosszú időre elutazik és szeretné háziállatát is magával vinni? Olyan járművel megy, melyen nehézkes a szállítása? Nem bízik a tömegközlekedésben, így inkább egy biztonságosabb megoldást keresne?

A HCK Futárszolgálat segít Önnek! Vállalkozásunk Írországba és Angliába vállal fuvarokat. Specializációnk lehetővé teszi, hogy ország specifikusan tudjunk eljárni a szállítás során, így Ön biztos lehet abban, hogy a rakomány épségben eljut a célállomásra. Legyen szó csomagszállításról vagy kisállat szállításról, a HCK Futárszolgálattal csak jól járhat!

Fontos megjegyezni, hogy a kisállat szállításra számos törvényi előírás vonatkozik. Ezek ismerete és betartása nélkül komoly büntetéseket szedhet össze az út során. Ennek tükrében érdemes lehet egy szakértő csapatra bízni ezt a munkát.

A kisállat szállítás tervezésénél figyelembe kell venni néhány szempontot, így például, hogy az adott országban milyen előírások vannak, mik az állat igényei, milyen a napi rutinja, életvitele. Mindezen felül állatútlevél beszerzésére és szükség lesz.

Amennyiben szeretné kisállat szállítási szolgáltatásunkat igénybe venni, bátran keressen fel minket!

kisállat szállítás

A kisállat szállítás szabályai

A kisállatok szállításának igen kényes szabálya vannak, amelyekkel nem árt tisztában lennünk. Ennek több oka is van. A különböző országok törvényei mind más és más iránymutatásokkal rendelkeznek kedvenceink szállításával kapcsolatban. Ráadásul ezekhez engedélyekkel is kell rendelkeznünk.

A jogszabályok különbséget tesznek a kereskedelmi és magáncélú szállítások között. Kereskedelmi célnak számít az 5 egyednél nagyobb mennyiség szállítása.

A következő pontoknak kivétel nélkül eleget kell tenni:
 1. Állatorvos által aktiváltatott állatútlevél.
 2. Egyedi jelölés, tetoválás vagy chip által.
 3. Az útlevélnek tartalmaznia kell az adatainkat, leírást az állatról, a jelölés számát, az oltási adatokat, a megkapott kezelések dátumát.
 4. Eleget kell tennünk a célország jogszabályainak, valamint az állategészségügyi szabályainak.
 5. Vannak kiemelt helyzetű tagállamok az Európai Unión belül, amelyeknek különleges elvárásaik vannak. Ezek: Írország, Málta, Svédország és az Egyesült Királyság.
 6. Fontos, hogy az előírásokat minden esetben szigorúan be kell tartani, mind az állat, mind a saját érdekünkben.
További tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal! kutya szállítás

Kerékpár, motorkerékpár szállítás

Megbízható motorkerékpár szállítással foglalkozó céget keres? Költözik, de nincs mivel elszállítani motorkerékpárját, kerékpárját? Nem kell utánfutót bérelnie, hiszen ezek tetemes pluszköltséggel járnak és a felszerelésük időigényes. A rögzítést is meg kell oldani és még akkor sem garantált, hogy sérülésmentesen elérkezik járműve a kívánt helyre. Ne keresgéljen tovább a lehetőségek után, hiszen mi megoldjuk a szállítási gondját.

Kerülhet olyan helyzetbe is, hogy motorkerékpárja nem indul, szervízelésre van szüksége. Ilyen esetben is segítségére leszünk, elszállítjuk működésképtelen járművét az Ön által kijelölt helyre.

Nincs vizsgáztatva motorkerékpárja? Ebben is tudunk segíteni Önnek. Megoldjuk, hogy eljusson a vizsga helyszínére.

Ha motorkerékpár szállításról van szó, hívjon minket, mert:
 • szakszerűen és biztonságosan szállítunk
 • megfelelően rögzítjük a szállítani kívánt motort vagy kerékpárt, hogy semmilyen sérülés ne érje
 • kedvező áron dolgozunk
Velünk veszélytelenül utazhat motorkerékpárja és kerékpárja!

A megbízható futárszolgálat

Szeretné biztonságban tudni csomagjait a költözés során? Motorját kellene elszállítani új, esetleg külföldi lakhelyére? A megfelelő futárszolgálatot keresi?

Manapság egyre gyakrabban hallani emberekről, családokról, akik hosszabb-rövidebb ideig külföldön szeretnének szerencsét próbálni. Távolság és életszínvonal tekintetében kedvelt úti céllá vált Írország és Anglia is. A HCK Futárszolgálat ezekbe az országokba vállal szállítást, megbízható körülmények között, a lehető legrövidebb idő alatt.

A csomagok transzportálása komplikált feladat. Az emberek –érthető módon- nem szívesen bízzák rá akárkire értékes és személyes tárgyaikat. A HCK Futárszolgálatnál hisszük, hogy az Ön elégedettsége a legfontosabb, ennek pedig a megbízhatóság ad alapot. Futárszolgálatunk tapasztalt kollégái azon munkálkodnak, hogy az Ön csomagjai, küldeményei pontosan és sérülésmentesen érkezzenek meg a célállomásra, legyen szó motorkerékpárról, poggyászokról vagy akár kisállatról.

Keresse fel futárszolgálatunkat és kérjen ajánlatot külföldi csomagszállításával kapcsolatban. Kollégáink várják hívását!

futárszolgálat

Haza költözne Magyarországra?

Napjainkban sokan döntenek úgy, hogy az Egyesült Királyságba költöznek, és ott próbálnak karriert építeni. Előfordul, hogy a kiköltözés során sikerül megoldani, hogy kívülálló segítségét kérjük és néhány bőrönddel már ki is lehet utazni, hiszen nagyrészt megoldható itthon, hogy ingóságainkat rábízzuk valakire távollétünk alatt.

Adódhatnak azonban olyan helyzetek, amikor nem úgy alakulnak számításaink, ahogy terveztük, vagy csupán határozott időre költöztünk külföldre. A haza költözés alkalmával, azonban már nem valószínű, hogy lesz kire bízni dolgainkat vagy nem is szeretnénk, amennyiben véglegesre tervezzük a haza utat.

Ebben az esetben tökéletes választás cégünk! A költözés mindig egy stresszes folyamat, főleg ha országokon keresztül történik. Azonban nem kell, hogy több fejtörést okozzon csomagjainak Magyarországra szállítása, hiszen amíg Ön kényelmesen utazik, addig ingóságai is biztonságban megérkeznek otthonába, ha minket választ!

Tekintse meg árlistánkat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot egyéni árajánlatért!

Bízzon a profikban és költözzön stressz mentesen!

költözés

Csomagolási tippek a szállításhoz

A csomagszállító szolgáltatások hatalmas előnye a megszokott kézbesítéssel szemben, hogy biztosak lehetünk benne, hogy a küldeményünk épségben és megbízhatóan eljut a célállomásra, azonban a szolgáltató korrekt hozzáállása mellett fontos, hogy a megfelelő módon csomagoljuk be a kívánt árut.

Néhány tipp a megfelelő csomagoláshoz:
 • A küldemény jellemzői alapvetően meghatározzák a csomagolás formáját és a felhasznált anyagokat, ennek megfelelően válasszunk csomagolást, mivel ha kicsi, könnyen átszakíthatja a fedőréteget és sérülhet a küldemény, viszont ha túl nagy, összenyomódhat a külső rész és szintén árthat a tartalomnak.
 • Minden esetben hibátlan és jó minőségű anyagokat használjunk a csomagoláshoz: kartondoboz, jó minőségű ragasztó, kipárnázáshoz kellő mennyiségű anyag.
 • Mindig ragasszuk vagy pántoljuk le a küldeményt.
 • Ha van törékeny tárgy, helyezzük középre, és jól párnázzuk ki a dobozt.
 • Érdemes a megfelelő címkékkel ellátni a kézbesítendő dobozt, például törékeny tárgyak esetében.
 • A díszcsomagolásban elhelyezett csomagokat érdemes és másik dobozba belehelyezni, ezzel biztosítva a dekoratív küldemény biztonságát.
Ha kellő körültekintéssel csomagoljuk be küldeményeinket, biztosan nem érhet minket meglepetés és biztonságban megérkezik az áru.

További információkért keressen minket elérhetőségeinken!

csomagolás

Angliából vár csomagot?

Ismerősei kint élnek Angliában vagy Írországban? Hazaküldenének Önnek nagyobb csomagokat, melyeket nem akarnak drágán feladni? Válasszák csomagküldő szolgáltatásunkat!

Ha Ön is szeretne külföldön vásárolni és élnek kint ismerősei, akkor nem szükséges kiutaznia egy-egy ruha kiválasztására. Külföldről vásárolhat olyan termékeket, melyeket itthon nem is forgalmaznak, esetleg még nem terjedtek el. Legyen az egy ruha, egy ékszer, vagy akár nagyobb, törékeny használati tárgy, szállítás során mi ügyelünk a feladott csomagok biztonságára, sérülésmentes kiszállítására.

Csomagok szállítását vállaljuk Anglia és Magyarország között, illetve Írország és Magyarország között, vagy akár hazánkon belül is. A határidőket mindig betartjuk, hogy a várt csomag időre és épségben megérkezzen Önhöz. A futárszolgálat egy hasznos és kényelmes megoldás az Ön számára, hiszen nem kell drága összegeket kidobnia a repülős csomagfeladásra.

Csomagküldésre válassza a HCK Futárszolgálatot! Mi azon dolgozunk, hogy az Ön elvárásainak megfelelve, pontosan, biztonságban kapja meg várt csomagját. Forduljon hozzánk bizalommal!

csomagküldés

E-bay szállítás

Napjainkban igen népszerűek a különböző webáruházak és egyéb internetes adás-vételi lehetőségek, melyek nem csupán gyorsak és modernek, de igen kényelmes megoldások is. A legtöbb internetes kereskedelmi oldal rendelkezik saját szállítási szolgálattal, valamint szerződéses viszonyban vannak különféle cégekkel, azonban olyan is előfordul, hogy a felhasználókra bízzák a csomagküldés megoldását.

Sajnálatos módon gyakran lehet negatív tapasztalatot szerezni egyes csomagküldő szolgáltatásokkal kapcsolatban internetes vásárlás esetén. Gyakori eset, hogy nem megfelelő állapotban ér célba a vásárolt küldemény, legfőképpen olyan szolgáltatásoknál, mint például az E-bay, ahol akár sok ezer km-t is megtehet egy-egy árucikk. Erre a problémára tökéletes megoldást kínál a HCK Futárszolgálat és sok éves tapasztalatunkkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, hogy megbízhatóan biztonságban és sértetlenül jusson el Önhöz a csomag, illetve érkezzen meg a vásárolt termék.

Amennyiben nem szeretné a véletlenre bízni E-bay-en vásárolt termékeinek szállítását, keressen meg minket elérhetőségeinken és kérje egyénre szabott ajánlatunkat akár egyszeri, akár rendszeres együttműködés céljából!

E-bay szállítás

Autóalkatrészek beszerzése és szállítása külföldről

A mindennapos autós közlekedés során gépjárművünk alkatrészei természetes módon elhasználódnak, elöregednek, melyhez jelentősen hozzájárulhat a rendszeres vagy nagymértékű megterhelés, azonban mielőtt bárki az új jármű vásárlása mellett döntene, érdemes az alkatrészcsere lehetőségét végiggondolni. Az autóalkatrész cseréje gyakran gyorsabb, gazdaságosabb megoldásnak bizonyul az új beruházással szemben, amelyhez egy jó szakemberen kívül csupán a megfelelő és kompatibilis autóalkatrészre van szükség.

Napjainkban a széles piaci kínálatnak köszönhetően számos lehetőségünk nyílik a megfelelő alkatrészek beszerzésére, például használt, utángyártott, gyári alkatrészek, azonban előfordulhat, hogy a szükséges darabokat az országhatáron kívül kell beszerezni. A külföldről történő autóalkatrész beszerzés manapság már nem jelenthet problémát, amennyiben a megfelelő szállítási céget és szolgáltatásaikat választjuk, akik megbízható és biztonságos módon segítik a folyamatot.

Cégünk sok éves tapasztalattal és remek kapcsolati rendszerrel vállalja autóalkatrészek beszerzését és szállítását külföldről, melyről bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

autóalkatrészek beszerzése és szállítása

Csomagküldés Angliából

Angliába költözött és szeretne hazaküldeni néhány meglepetést az itthon élő rokonainak, barátainak? Hazaköltözne Magyarországra, de nem fér bele minden a bőröndjébe? Válassza a nemzetközi csomagküldést Angliából Magyarországra! Cégünk vállalja nagyobb csomagok szállítását Anglia és Magyarország között, illetve akár kisállatok, törékeny, csomagokat is eljuttatunk a célállomásra.

A csomagszállítás manapság már sokkal olcsóbban megoldható egy profi csomagszállító cég közreműködésével, mintha több bőröndöt ad fel poggyászként a repülőn. A nemzetközi csomagszállítás főleg olyan esetben hasznos, ha Ön nem szeretne személyesen hazautazni, de mégis csomagot szeretne küldeni rokonainak, szeretteinek Angliából. A nemzetközi csomagküldés ma már bevett szokás a külföldi magyarok körében, hiszen megbízható, biztos keretek között, gyorsan, precízen működik, legyen szó kisebb, nagyobb, törékeny vagy értékesebb csomagokról.

Ha Ön is szeretne Angliából nagyobb csomagot hazaküldeni a Magyarországon élő rokonainak, válassza cégünket nemzetközi csomagküldésre! Kérdéseivel és különleges kéréseivel forduljon bátran hozzánk!

csomagküldés Angliából

Kutyaszállítás: tudja kedvencét biztonságban!

Az Ön kutyája is szinte családtagnak számít? Minden idejét hűséges kedvencével tölti, és ha tehetné, soha nem válna meg tőle? Nem is kell!

Nyaralások alkalmával mindig fájó szívvel zárta kutyájára a lakásajtót és lelkiismeret furdalástól gyötörten bízta ismerősére a gondozását? Mostantól nyaraljon együtt kedvencével, a szállítását pedig bízza ránk! Csomagküldő cégünk nemcsak csomagküldést vállal belföldön és külföldön, de az ügyfelek igényeit szem előtt tartva bővítettük kínálatunkat kutya szállítással is.

Bízza ránk kutyája szállítását, legyen akár kis testű, nagy testű, egy vagy több kutya, a mi csomagszállító cégünk gyorsan, pontosan és mindenekelőtt biztonságban eljuttatja az állatot a megadott címre. Rugalmasak vagyunk, és igyekszünk minden ügyfelünk speciális igényeit kiszolgálni és az állat szükségleteihez testre szabottan lebonyolítani a szállítást.

Keressen minket bizalommal és vegye igénybe egyéb csomagszállítással kapcsolatos szolgáltatásunkat is, ha azt szeretné, hogy küldeménye biztosan célba érjen. Bízza kutyája szállítását profi csomagküldő szolgálatra és hívjon minket most!

kutya szállítása

Motorszállítás speciális esetekben

A motorozás szerelmesei számára különleges élményt jelenthet, ha kedvenc járművükkel járhatják a nagyvilágot, hiszen a szabadság és az utazás életre szóló élményt és kalandot jelenthet a motorosok számára. A felelősségteljes és felkészült tulajdonosok egy-egy hosszabb út előtt átvizsgáltatják rendszeresen gépeiket, azonban mindenkivel előfordulhatnak nem várt események, amelyek következtében a motor megfelelő és speciális szállítására van szükség.

A kül- vagy belföldi motoros közlekedés, túrázás során adódhatnak olyan esetek, amikor kénytelenek vagyunk megszakítani utazásunkat és motorkerékpárunkat hazaszállítani, azonban az utánfutó és motorszállító eszközök bérlése gyakran költséges és nem célszerű megoldást jelentenek. Az ilyen speciális esetekben a futárszolgálatok megbízható és gyors megoldást kínálnak a tulajdonosoknak, hiszen a megfelelő felszereltségnek köszönhetően a motort épségben és költséghatékonyan szállítják haza a szakemberek.

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik motorszállítással kapcsolatban, legyen szó bármilyen váratlan és speciális esetről, ezért forduljon hozzánk bizalommal és készséggel állunk rendelkezésére, valamint tekintse meg weboldalunk további információit vagy keressen minket elérhetőségeinken!

motorszállítás

Kisállat szállítása kül- és belföldön: Rágcsálók szállítása

Háziállataink örömet hoznak mindennapjainkba és gyakran teljes értékű családtagként tartjuk számon őket, melynek következtében a felelősségteljes állattartás része, hogy kül- vagy belföldi költözésünk alkalmával az állat igényeinek megfelelő módon gondoskodunk szakszerű és biztonságos szállításukról.

Napjainkban igen gyakori, hogy különféle rágcsálókat tartunk házi kedvencként, melyek szállítására, hasonlóképpen a kutyákhoz, szigorú előírások és szabályok vonatkoznak, különösen külföldre történő költözés esetén.

Kisállat szállítás során mindig körültekintően válasszunk futárszolgálatot, valamint körültekintően járjunk a vonatkozó szabályok után az állat fajtájának és a célországnak megfelelően:
 • Állategészségügyi szabályok
 • Az állat biztonságos szállításának feltételei: szállítóeszköz típusa, mérete, stb.
 • Szükséges papírok megléte, engedélyek, a célország elvárásainak megfelelően, stb.
 • Egyéb állatfajtára és országra vonatkozó feltételek
Kisállat szállítással kapcsolatos egyéb információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeiken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

kisállat szállítás

Ön után visszük itthon maradt csomagjait!

Akik hosszabb időre elutaznak, esetleg külföldre költöznek, nagy gonddal csomagolnak az utazásra. Sokszor a repülőre feladható poggyászokba nem fér bele az összes használati cikkünk, melyeket külföldön is szeretnénk magunknál tartani, így szükségünk lehet egy másik megoldásra. Ilyenkor praktikus megoldást jelent egy csomagszállító cég, amely vállalja küldemények kézbesítése mellett akár törékeny csomagok szállítását is külföldre.

Gondoljunk bele, hogy a repülőjegyek ára igen magas lehet, főleg akkor, ha a feladható maximális poggyászszámot kihasználjuk. Ezért semmiképpen sem éri meg visszamenni a csomagjainkért, hiszen olcsóbban megússzuk, ha magunk után hozatjuk az otthon maradt csomagokat egy csomagszállító céggel. A gondosan becsomagolt holmik szakszerű szállítása nem okoz nehézségeket a csomagszállító cégeknek, így nem kell aggódnia a törékeny, vagy akár értékesebb tulajdonai szállítása miatt sem.

Ha Ön is szeretne hosszabb időt külföldön tölteni, de csomagjai egy részét nem tudja magával vinni, vegye igénybe csomagszállító cégünk szolgáltatásait! Kérdéseivel keressen fel minket!

csomagszállítás

Karácsonyi látogatás: csomag és kutya szállítás

Az év vége közeledtével a külföldön élők közül sokan kezdik tervezgetni a karácsonyi látogatást, hiszen a szeretet ünnepét mindenki szeretné családja, barátai körében tölteni, azonban a hazautazás időtartamától függően számos csomagot szükséges szállítani, valamint a szinte családtagnak számító házi kedvencünkről sem feledkezhetünk meg.

A különböző közlekedési eszközök sajnos nem tudják minden esetben biztosítani, hogy a szükséges mennyiségű csomagunkat hazaszállítják, akár kutyusunkkal együtt is, ezért a nemzetközi csomag és kutyaszállítási szolgáltatások kiváló megoldást kínálnak mindenki számára, hogy otthon tölthessék a karácsonyi ünnepeket. A csomag és kisállat szállítás megbízható, korszerű szolgáltatás, amely biztosítja, hogy minden holmink, személyes tárgyunk, valamint karácsonyi ajándékaink épségben hazaérkeznek, továbbá házi állatunk biztonságban és az előírásoknak megfelelően megérkezik és mi nyugodtan, kényelmesen utazhatunk családunkhoz.

Válasszon gazdaságos, megbízható csomagküldési és kutyaszállítási szolgáltatást és tekintse meg weboldalunk információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

csomag és kutya szállítás

Macskaszállítás külföldre - Hogyan készítsük fel cicánkat az útra?

Nem tudja megoldani macskája elszállásolását, míg külföldön tartózkodik? Esetleg külföldre való költözésről van szó, és szeretné magával vinni kisállatát? A macskák szállítása azonban nem olyan egyszerű, utaztatásuk előkészítést kíván.

A macskák nehezen viselik a változást, ezért érdemes jóval az utazás előtt elkezdeni a felkészítést, meg kell ismertetnünk vele a szállítódobozt, és hozzá kell szoktatnunk. A legjobb módszer, ha minden nap egyre többet tartjuk bezárva a szállítóeszközbe, majd kiengedés után megjutalmazzuk az állatot. Ha ezt következetesen betartjuk, cicánk nem fog megrémülni, ha a jól ismert szállítódobozba tesszük. Sokan az állat megszokott takaróját, játékát is a macska mellé teszik, hiszen az ismerős tárgy nyugtató hatással lehet rá. Ezen kívül rendkívül fontos, hogy jóval az utazás előtt tájékozódjunk, milyen egészségügyi igazolások szükségesek a macska szállításához az akadálytalan határátlépéshez.

Ha minket bíz meg a kisállat szállítással, kedvence a legjobb ellátásban részesül, mert mi mindent megteszünk, hogy semmiben ne szenvedjen hiányt az állat. Egyedi kérésekre is nyitottak vagyunk, de a gondmentes állatszállításhoz be kell tartanunk a szabályokat.

Ha tapasztalt szállító csapatra van szüksége, keressen bennünket bizalommal!

csomag és macska szállítás

Tanácsok költözéshez

Költözik? Biztonságosan szeretné eljuttatni értékeit úti céljába? Bízza nemzetközi futárszolgálatunkra a szállítást, és garantáljuk, hogy elégedett lesz teljesítményünkkel! A csomag célba juttatása a mi dolgunk, de a teljes siker érdekében Önnek gondoskodnia kell a megfelelő csomagolásról.

A mai modern bőröndök már egyre strapabíróbbak, de alapvetően utazásra tervezték őket. Ha csomag formájában adja fel őket, gondoskodnia kell a megfelelő előkészületekről.

Első lépésként pakolja be a bőröndbe a feladni kívánt dolgokat. Ezután, győződjön meg róla, hogy nem maradtak ki üres helyek, amennyiben így lenne, azokat töltse ki például újságpapírral vagy fóliával. Ezután a bőröndöt zárja le biztonságosan, ajánlott a lakat használata. Végül rögzítsen köré vastag kartonlapokat, ezek majd védik és mereven tartják a bőröndöt. Utolsó lépésként csomagolja be fóliába az egészet.

Ezután már nyugodtan átadhatja csomagját szakemberünknek, és indulhat a költözés! Forduljon hozzánk bizalommal, ha nemzetközi csomagszállításról van szó!

tanácsok költözéshez

Hogyan készítsük fel motorunkat a szállításra?

Csomagot küldene külföldre? Ne keressen tovább, mert nálunk megtalálta, amit keresett! Cégünk vállalja különböző méretű küldemények nemzetközi szállítását, de ránk bízhatja kis kedvenceit is, hiszen kisállat szállítás is szerepel szolgáltatásaink között!

A motor szállítást is könnyedén megoldjuk, azonban a csomagfeladás előtt fogadja meg tanácsainkat, melyeket a csomagolásnál tud majd hasznosítani. A motorkerékpár esetében, akárcsak a kerékpárnál, okosabban tesszük, ha szétszerelve indítjuk útjára azt.

Válasszuk ki a megfelelő méretű karton dobozt és helyezzük bele külön a kerekeket, majd a motor testét egy másik dobozba. Esetleg raklapra is feltehetjük a járművet, ez esetben figyeljünk a megfelelő és szoros rögzítésre is kötelekkel, illetve fóliával. A dobozban az üresen maradt részeket gondosan töltsük fel hungarocellel vagy újságpapírral.

Ha így jár el, biztonságban tudhatja motorkerékpárját akár nemzetközi szállítás alkalmával is. Keressen minket bizalommal, készséggel válaszolunk minden motor szállítással kapcsolatos kérdésére!

motor szállítás

Tanácsok, melyekkel biztonságosabb a csomagolás

Költözéskor gyakran megsérülnek olyan tárgyaink is, melyek pótolhatatlanok, vagy nagyon nehezen javíttathatóak. Szállítás előtt érdemes megérdeklődnünk, hogy különböző féltett tárgyainkat miként csomagolhatjuk úgy, hogy az a legkevésbé legyen sérülékeny.

Cégünk számtalan nemzetközi költöztetést és csomagszállítást bonyolított le gond nélkül, ám a sikerhez Ön is hozzájárulhat akkor, ha biztonságosan csomagolja bútorait, és különböző használati tárgyait, és figyelmezteti munkatársainkat a kiemelkedően fontos bútorok igényeire. Ezzel sok fejfájást előzhetünk meg, nem is beszélve a károkról. Fektessünk tehát nagy hangsúlyt a minőségi csomagolásra, mert akár itthon, vagy nemzetközi szállításkor egy jól kivitelezett csomagolás sokat ad bútorunk biztonságos utazásához.

Mivel tudjuk megnövelni a biztonságot szállítás során?
 • Fontos, hogy megszámozzuk dobozainkat, feltüntessük tartalmukat és jelöljük, melyik oldala az alja. Így elkerülhető a törés.
 • Érdemes listát készítenünk a dobozokról és bútorokról, egy példányt pedig adjunk a szállítóknak is.
 • Egy dobozba vagy zsákba azonos nemű tárgyakat csomagoljunk, törékeny darabok esetén egyesével is védeni kell a tárgyakat (pl. tányérok).
 • Nagyon alaposan zárjuk a csomagokat!
 • Nélkülözhetetlen, nehezen pótolható iratokat, tárgyakat, kulcsokat semmiképp se csomagoljunk be!
Ha nemzetközi költöztetés, válasszon bennünket! Cégünk évek óta teljesít magas szinten, legyen szó bármilyen jellegű költözésről, és szállításról is! Keressen bennünket elérhetőségeinken még ma!

nemzetközi szállítás

Külföldre költözés gyorsan és egyszerűen

Manapság sokan döntenek úgy, hogy külföldre költöznek. Ki véglegesen, ki ideiglenesen vágyik külhonba, van, aki pénzszerzés céljából, van, aki puszta kalandvágyból indul el. Azonban bárki indul neki a nagyvilágnak hosszabb távra, egy probléma biztosan felmerül: hogyan szállítassa el minden holmiját? A probléma valós, a megoldás egyszerű.

Cégünk teljes körű költöztetést vállal leginkább Anglia területén és környékén, de ezen felül az adott igényeknek megfelelően más európai országokba is fuvarozunk. Ha hosszú távú külföldi tervei vannak, vagy végleg szeretne kitelepülni, szüksége lesz egy megbízható költöztető cégre.

Ha Ön összekészített mindent, mi az egész életét Ön után visszük. Minden csomag, bútor és szállítanivaló esetén rendelkezésére állunk, a megfelelő feltételek mellett, így Önnek nem kell aggódnia, hogy tényleg célba érnek-e értékei. Gyors, pontos, megbízható költöztetőt szeretne külföldre? Válasszon minket: külföldi költözés gyorsan és egyszerűen!

költöztetés

Biztonságban utazik a kutyus?

Ahol a kutya családtagnak számít, ott nem is kérdéses, hogy mi legyen vele költözéskor. De a kivitelezés már nem mindig ilyen egyértelmű. Ám cégünk biztosítja Önt arról, hogy kedvenc kutyáját biztonságban elszállítjuk a rendeltetési helyre!

Azonban még az utazás előtt érdemes néhány szabályt tisztázni. Legfontosabb teendő az állatorvosi vizit, ahol kedvence megkapja a kötelező oltást, féreghajtót, szükséges készítményeket, és általánosságban felmérik az egészségi állapotát. Emellett az orvos ad igazolást a kapott készítményekről, oltásokról, és kiállítja a kutya útlevelét.

Következő lépésként nem árt hozzászoktatni a kutyát a szállításhoz. Ilyenkor próbaképp lehet autóval szállítani, hogy ne legyen számára ijesztő az utazás élménye. Későbbiekben érdemes az utazó kutyaketrecet is alkalmazni, hogy a kutya szállításkor megszokja a bezártságot és a kis teret.

Érdemes lehet hányinger elleni készítményekkel, és nyugtató hatású szerekkel is készülni, hogy a lehető legnyugodtabb körülményeket biztosítsuk az ebnek. Akár homeopátiás termékeket is beszerezhetünk, ha nem pártoljuk a gyógyszerkészítményeket.

Bízzon meg minket kutyája szállításával, és mi épségben elvisszük külföldre négylábú barátját!

kutya szállítás

Papagáj szállítása szakszerűen és biztonságban

Napjainkban egyre többen költöznek külföldre. Ilyenkor valahogyan meg kell oldani házi kedvenceink kiutaztatását is, elvégre az állatok családtagok, nem is kérdés, hogy költöznek-e velünk. Cégünk vállalja kisállatok, kutya, macska, tengerimalac és papagáj szakszerű szállítását.

A szállítás általában nagyon stresszes helyzet a madaraknak, főleg ha nem egy rövid útról, hanem például egy nemzetközi költöztetésről van szó, ezért mindent meg kell tenni papagájunk biztonsága érdekében. Az óriási stressz gyakran kihozza a bennük a lappangó betegséget. Először is a szállítókalitka legyen tökéletesen tiszta és higiénikus! Valamennyire nyugtató hatással bír, ha a madár számára ismerős dolgokkal rendezzük be kalitkáját: legyen ott a szokásos ülőkéje, itatója, etetője és legyen elegendő eleség és víz bekészítve neki.

Ha több papagájt szeretnénk szállíttatni, lehetőleg külön legyenek egymástól és letakarva, sötétben, így nyugton lesznek. Ügyeljünk a hőmérsékletre is! Ne fázzanak meg, de ne is legyen túl meleg. A huzat szintén megviseli őket. Szállítás előtt érdemes az állatorvos tanácsát is kikérni!

Ha szeretné, hogy papagája épségben és egészségben megérkezzen Önhöz, bízza ránk a kisállat szállítást!

kisállat szállítás

Törékeny tárgyak csomagolása

Nemzetközi csomagküldés során (de még a belföldin is) örök problémát jelent a törékeny tárgyak sérülésmentes szállítása. Gyakran megtörténik, hogy a tulajdonosok felelőtlenül, vagy nem elég körültekintően csomagolnak, így az utazás végére már csak egy sérült tárgy kerül elő a dobozból.

Pár tipp a törékeny csomagok szállításához, csomagolásához:
 • A szállítani kívánt tárgyat tekerjük körül többszörösen buborékfóliával, majd rögzítsük ragasztószalaggal.
 • Keressünk egy megfelelő méretű dobozt, amiben marad hely a bélelő anyagoknak is.
 • A befóliázott tárgyat tekerjük újságpapírba, és a maradék helyet töltsük fel faforgáccsal, hungarocellel vagy szivacsdarabokkal.
Ha ezeket a tanácsokat megfogadjuk, megvédhetjük a törékeny szállítmányt, úgy, hogy nem csinálunk vele jelentős többletsúlyt.

Ha a nemzetközi csomagszállítás kivitelezésében segítségre lenne szüksége, és szeretne igazán profikkal dolgozni, keressen meg minket. Garantáljuk, hogy csomagja épségben megérkezik a kívánt helyszínre!

nemzetközi csomagszállítás

Milyen csomagolási technikákat válasszunk?

Ha egy távoli barátunknak, ügyfelünknek vagy bárkinek csomagot szeretnénk küldeni, rendkívül fontos - főleg ha egy törékeny tárgyról beszélünk - hogy milyen módón csomagoljuk be a csomagküldés folyamatához a fontos küldeményünket.

Néhány technika, hogy hogyan is csomagoljuk:
 • Csomagunkat, ha nagyobb darabról van szó, érdemes kartondobozba helyezni.
 • Nagyon fontos, ha a kartondobozos megoldást választjuk, hogy le kell ragasztanunk azokon a helyeken, melyeken kinyílhat a kartondoboz a csomagküldés során. A ragasztásról tudnunk kell, hogy csak ragasztó szalagot használhatunk, például spárgát nem, mert az akadályt jelenthet a csomagküldés folyamata során.
 • Bőröndök csomagolása során a legmegfelelőbb csomagolási technika az alufólia ráhúzása, ezzel stabilizálhatjuk és kikerülhetjük azt, hogy bármi is kihulljon a csomagunkból.
 • Törékeny áruknál,(porcelán, üveg) válasszunk egy kartondobozt, a küldeni való tárgyunkat csavarjuk újságpapírba, és a kartondobozba még pluszba töltsünk hungarocellt, hogy minél puhább legyen a tárgy számára.
Ha biztonságban szeretné tudni csomagjait a csomagküldés folyamata alatt, forduljon hozzánk, mi segítünk Önnek!

csomagküldés

Minden, amit a kutyaszállításáról tudni érdemes

Bármelyik gazdival előfordulhat, hogy valami miatt kutyaszállításra van szüksége, mely egy hosszabb út esetén felkészülést igényel. Nézzük, mit tehetünk annak érdekében, hogy a folyamat gördülékenyen menjen!

Az első és legfontosabb lépés, hogy a kutya szokjon hozzá az autózáshoz. Ha már ült autóban, és jól viselte, az fél siker, akkor csak az utazási időt kell fokozatosan meghosszabbítani. Ha a kutya egyáltalán nem szeret autóban utazni, sok türelemmel szoktassuk hozzá. Először csak pár percet menjünk vele, majd lassanként egyre hosszabb utakat is megtehetünk. Ha jól viselkedik, jutalmazzuk, dicsérjük!

Fontos, hogy a kutyaszállításhoz szerezzünk be egy optimális méretű szállító boxot. Ne legyen túl kicsi, mert az kényelmetlen, de túl nagy sem, mert az meg az ő testi épségére lehet veszélyes. Tegyük mellé kedvenc játékát, plédjét, hogy legyenek ismerős dolgai, és ne feledkezzünk meg a folyadék utánpótlásról sem!

Hosszú távon van szükség házi kedvence szállítására? Mi nagy tapasztalattal vállaljuk a kutyaszállítást is, keressen fel minket bizalommal bővebb információért!

Minden, amit a kutyaszállításáról tudni érdemes

Milyen tennivalókkal kell számolnia kisállat szállítás előtt?

Sokan döntenek amellett, hogy külföldön próbálnak szerencsét, és ilyenkor gyakran a munkavállalóval tart a család és természetesen a házi kedvenc is. A kisállatok szállítását szigorú előírások szabályozzák, ezért mielőtt útnak indulna, érdemes alaposan tájékozódni, ugyanis, ha nem igazodik az előírásokhoz, komoly fennakadásokba ütközhet az adott országban.

Kisállat szállítás előtt az első és legfontosabb, hogy a microchipes jelölésről gondoskodjon, ezzel együtt pedig indítsa el az egységes európai állatútlevél kiállíttatását. A microchipes megjelölést követően ne feledkezzen meg a veszettség elleni védőoltásról és a féregtelenítésről! Utóbbi esetében az Unióban engedélyezett gyógyszerkészítményt kell alkalmaznia az Echinococcus ellen.

Ha a hivatalos ügyintézésekkel végzett, koncentráljon magára a kisállat szállítás körülményeire; az útra elegendő, nem romlandó élelmet biztosítson kedvencének, a szükséges etetővel és itatóval. Végül, de nem utolsó sorban ne feledkezzen meg kutyák esetében a nyakörvről, hámról vagy pórázról, macskák esetében pedig a biztonságos szállító boxról és az alomról!

Amennyiben kérdései vannak a kisállat szállítás ügyintézéseivel kapcsolatban vagy igénybe venné ezzel kapcsolatos szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Milyen tennivalókkal kell számolnia kisállat szállítás előtt?

   
   
   
Copyright HCK Futár Kft. a csomagszállító | Kisállat szállítás, állat szállítás - Anglia, Írország

További oldalak: www.cornerparking.hu | www.tapis-oktatas.com


futar.lap.hu | szallitmanyozas.lap.hu | futarszolgalat.lap.hu
Hck Futárszolgálat | Tel: 06-30/943-22-23 | E-mail: hckfutar@gmail.com |