Facebook
Pinterest
Blogger
Flickr
Youtube

HCK futár szolgáltatásai

 

Ha igénybe szeretné venni szolgáltatásainkat, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!  

...

Több éves tapasztalattal rendelkezünk

- Csomagszállítás
- Nemzetközi csomagszállítás
- Kerékpár és motorkerékpár szállítás
- Kisállat szállítás /kutya, macska, tengerimalac, papagáj szakszerû szállítása/
Magyarországról Angliába, Írországba ill. Angliából, Írországból Magyarországra
- Egyéb megrendelések teljesítése belföldön és külföldön.
- E-bay szállítás

Minden típusú autóalkatrész beszerzése és szállítása, akár a piaci árak alatt is!
Kitûnõ kapcsolatok a Bárdi autóhálozatnál. Tekintse meg csomagküldési árlistánkat itt.

Jó tudni!

Motor szállításánál célszerû ideiglenesen eltávolítani az oldalidomokat illetve a oldaldobozokat a jobb rögzíthetõség érdekében. Az üzemanyagtartályból az üzemanyagot eltávolítani! Szállítás fetétele,a motornak a kisérõ íratai (forgalmi engedély) és meghatalmazás 2 tanúval aláíratva.

Kerékpárok szállításánál a kormányt a vázzal egy síkba fordítjuk.

Kisállat szállítás:
A kisállatok utaztatásához be kell tartani bizonyos szabályokat, ezekrõl a következõ oldalakon tájékozódhat: http://www.petpassport.hu/ továbbá http://www.defra.gov.uk/wildlife-pets/, de az állatorvos is tud hasznos információkkal szolgálni. Kutyaszállítás, macskaszállítás, tengerimalac szállítás, papagájszállítás - mindezt a HCK Futártól.

Legközelebbi indulási idõpontok és útvonalak
Érdeklõdjön a részletekrõl elérhetõségeinken.

Görgessen lentebb és ismerje meg szolgáltatásainkat részletesebben

nemzetközi csomagszállítás

Kerékpár és motorkerékpár szállítás - mire kell figyelni?

Kerékpár és motorkerékpár szállítás megbízható cégtől, kedvező áron! Forduljon hozzánk profi szolgáltatásért, bízza ránk kedvenc kétkerekűje szállítását!

A kerékpárok és motorkerékpárok szállítására több okból kifolyólag lehet szükség. Minden esetben fontos azonban, hogy minimalizáljuk annak az esélyét, hogy a jármű esetleg megsérül. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy ennek érdekében mi mindent tehetünk! 

Először is nagyon fontos, hogy a kerékpár és motorkerékpár szállítását bízzuk egy profi cégre, ami rendelkezik a szükséges eszközökkel. Ha biztosra szeretnénk menni, akkor ezzel kapcsolatban nem érdemes ismerőstől szívességet kérni, akinek semmilyen tapasztalata nincs ezen a téren. Ha ugyanis útközben a bicikli vagy a motor megsérül, akkor a javítási költségek valószínűleg sokkal magasabbak lesznek, mintha alapból egy profi cég szolgáltatását vettük volna igénybe, nem beszélve a rengeteg bosszúságról és kellemetlenségről. 

kerékpár és motorkerékpár szállítás során elengedhetetlen a megfelelő, stabil rögzítés. Ennek érdekében a motorról ajánlott például ideiglenesen leszerelni az oldalidomokat. Fontos, hogy a járművet üres üzemanyag tartállyal szállítsuk. A bicikli szállításánál szintén meg kell akadályozni a feldőlést, ennek érdekében érdemes a kormányt a vázzal egy síkba fordítani. 

Természetesen egy megbízható cég csak akkor vállalja a kerékpár és motorkerékpár szállítást, ha a jármű rendelkezik az ehhez szükséges dokumentumokkal és a tulajdonos meghatalmazásával. Amennyiben Ön szeretne biztosra menni, és tapasztalt csapatra bízná a feladatot, jó helyen jár! A HCK Futár Kft. megfizethető áron áll rendelkezésére a kerékpár és motorkerékpár szállítással kapcsolatban.

Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal bővebb  tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén. Döntsön a megbízhatóság mellett és vegye igénybe szolgáltatásunkat kerékpár és motorkerékpár szállításhoz

Nemzetközi csomagszállítással a nagy távolságok is kisebbnek tûnnek!

Régen a postai küldeményeknek nagy jelentõségük volt, hiszen az egymástól távol élõ vagy dolgozó és szolgálatot teljesítõ családtagok, ismerõsök között tartottak fent köteléket. Ma is megvan ez a jelentõsége a csomagoknak, amik nagy távolságokra jutnak el és egy kis szeretetet, figyelmességet csempésznek a hétköznapokba.

A nemzetközi csomagszállítással a mi cégünk is szeretne hasonló módon hozzájárulni ahhoz, hogy a különbözõ országokban élõ, de egymáshoz közel álló családok, barátok küldeményekkel örvendeztessék meg egymást, gondoskodjanak egymásról. Egy olyan világban, ahol a személyes találkozás sem mindig akadálymentes, a nemzetközi csomagszállítás minden körülmények között jó választás.

Keressen fel minket bizalommal és vegye igénybe a nemzetközi csomagszállítással kapcsolatos szolgáltatásainkat! Megfizethetõ tarifákkal, megbízható szállítással segítünk a távolból is kapcsolatot tartani. A megadott elérhetõségeink egyikén kérdezzen tõlünk és indítsa útjára csomagját a közremûködésünkkel!

nemzetközi csomagszállítás
háztól-házig csomag küldés

Háztól-házig csomag küldéssel nincs más dolga, mint átadni a küldeményt a futárnak!

Csomagot feladni számos kihívással járhat. Az egyik ilyen, hogy idõt kell szakítani arra is, hogy a csomagot összekészítsük és feladjuk. A háztól-házig csomag küldéssel azonban ez az akadály is elhárul a gyors csomagküldés elõl!

A háztól-házig csomag küldés olyan szolgáltatásunk, amit azért alkottunk meg, hogy a csomagküldést mindenki számára egyszerûbbé, kényelmesebbé tegyük. Többé nem tolódik egyre késõbbre és késõbbre a csomag feladása, csak azért, mert Önnek nincs ideje vagy energiája még külön a csomag feladással is bajlódni. Csak megrendeli a csomagszállítást, idõpontot egyeztet és a hét bármelyik napján elmegyünk Önhöz, a nap bármely szakában, illetve a megadott címre a csomagért. A csomag felvételét követõen pedig a címzett hamarosan átveheti azt a megadott címen!

A háztól-házig csomag küldéssel idõben el tudja intézni a csomagküldést, csak lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetõségeink egyikén és a többit pedig bízza ránk! Csomagszállítás magas színvonalon, korrekt árakon!

Futárszolgálatunkkal biztonságban célba ér a küldeménye!

Levelek, csomagok, személyes tárgyak, ajándékok vagy kisállatok. Egy feladott csomagban sok minden lehet, ami a szívünknek kedves, aminek féltjük az épségét és amit nem szívesen bízunk idegenekre. A legszívesebben saját magunk vinnénk el annak, akinek szánjuk, de ez sajnos sokszor nem lehetséges. Az idõ, a távolság, a hétköznapi teendõk stb. miatt gyakran futárszolgálatra kell bízni a kézbesítést.

A futárszolgálatokkal kapcsolatban mindenkinek vannak jó és rossz tapasztalatai. A futárszolgálatok munkája nagy figyelmet, sõt bizalmat igényel, hiszen a csomagokban sokszor a szeretet, féltés tárgyi megnyilvánulásai utaznak.

Amennyiben a legjobb szolgáltatást szeretné igénybe venni, forduljon bizalommal a mi futárszolgálatunkhoz! Garantáljuk, hogy minden egyes küldeményt sikeresen és épségben elfuvarozunk és úgy kezeljük csomagjait, mintha csak a sajátjaink lennének! Anglia, Írország vagy más EU-s úticél a végcél? Nem jelent számunkra kihívást!

A pontos árakról tájékozódjon honlapunkon, illetve kérjen bõvebb felvilágosítást a megadott elérhetõségeink egyikén!

Futárszolgálat
Futárszolgálatunk külföldre

Futárszolgálat külföldre: velünk nem keveredik el a csomagja!

Az online rendeléseknek megvan az a rizikója, hogy a megrendelt termék sosem érkezik meg a címzetthez, mert elkeveredik. Ugyanez igaz akkor is, ha feladunk egy csomagot, és külföldre küldjük azt. Sok múlik azon, hogy kire bízzuk a csomagunkat, milyen csomagküldõ szolgálatot választunk a feladatra.

Ha nem szeretne a csomagja után nyomozni, ügyfélszolgálatokkal levelezni és plusz költségeket szánni arra, hogy a csomagja célt érjen, akkor bízza egy olyan futárszolgálatra, ami nem hibázik! A futárszolgálatunk külföldre is kézbesít csomagokat, elsõsorban az Egyesült Királyság, Írország, Skócia területére. Mivel a szigetországban sokan szerencsét próbálnak magyarként is, így nagy a csomagforgalom országunk és a fenti országok között. Érthetõ, hogy nem mindegy, milyen céget bíz meg, ezért érdemes körültekintõnek lenni, ha futárszolgálatot külföldi kézbesítéshez választ.

A honlapunkon szereplõ elérhetõségeinken tud kapcsolatba lépni velünk. Futárszolgálatunk külföldre kézbesíti az Ön csomagjait is, méghozzá hiba nélkül, keressen minket bátran!

Nemzetközi csomagszállítással megbízhatóan érkezik meg rendelése!

Az internetes vásárlás kényelmes módja az olyan termékek beszerzésének, amiket nem tudunk vagy nem akarunk megvásárolni személyesen. Az e-kereskedelem egyik népszerû platformja az eBay. A világ számos pontjára szállítanak csomagot, így hozzánk, Magyarországra is, ám a kiszállítási díjak és a kiszállítási idõ is különbözõ lehet. Gyakran hetekbe telik, amíg a megrendelt áru megérkezik és nem lehet kiszámítani, hogy mennyi idõ alatt, vagy azt, hogy milyen állapotban.

Sok tényezõ van, ami befolyásolja, hogy a csomaggal és a szolgáltatással elégedett lesz-e a vásárló. Aki szeretne biztosra menni, annak ajánljuk a nemzetközi csomagszállítás szolgáltatását. A nemzetközi csomagszállítás Angliából vagy Írországból rendelt eBay csomagok házhoz szállítását is bonyolítja. Ha minket választ, mindig kiszámítható módon juthat hozzá a megrendelt áruhoz és nem kell az eBay és az ott hirdetõk szolgáltatására, megbízhatóságára hagyatkoznia.

A nemzetközi csomagszállítással sosem lesz része csalódásokban, minden rendelésnél azt kapja, amit ígérünk. Keressen fel minket bizalommal!

nemzetközi csomagszállítás
csomagküldés kényelmesen

Nálunk az Ön kedvence az elsõ! Profi kisállat szállítást nyújtunk!

Akinek nincsen lehetõsége a kedvencét saját jármûvel magával vinni egy hosszabb útra, annak valamilyen csomagszállítással foglalkozó cég szolgáltatásait kell igénybe vennie. Érthetõ, hogy sokan nem szívesen bízzák kedvencüket idegenekre, és nem szeretnék felügyelet nélkül hagyni, miközben idegen országba tart.

A kisállat szállítást nem is lehet felelõtlenül végezni, sok cég nem rendelkezik a kiemelkedõ színvonalú szolgáltatásokhoz szükséges feltételekkel. A mi cégünk folyamatos fejlesztésekkel és lelkiismeretes munkavégzéssel gondoskodik a kisállat szállításról és minden ügyfélnek ugyanolyan odaadó hozzáállást biztosítunk.

A kisállat szállítás során a korábbihoz képest megnövelt térfogatú jármûvekkel közlekedünk, az állatok levegõben, ellátásban, odafigyelésben, sétaszünetben sem szenvednek hiányt. Bízza ránk kedvencét, ha hosszú utat kell megtennie, és válasszon profi kisállat szállítást Anglia, Írország, Magyarország között! A részletekrõl megadott elérhetõségeink bármelyikén szívesen tájékoztatjuk!

Mit tehet Ön a zökkenõmentes nemzetközi csomagszállításért?

A nemzetközi csomagszállításnál egyesek sokat aggódnak amiatt, hogy idõben, megfelelõ állapotban megérkezik-e a küldemény. Ez nem csupán a szállítást végzõ szakemberektõl függ, hanem az ügyfelektõl is, ugyanis õk is tehetnek a zökkenõmentes folyamatért, mégpedig nagyon egyszerûen!

Ahhoz, hogy a nemzetközi csomagszállítás esetében ne történjen semmilyen kellemetlenség, és idõben megérkezzen a küldemény, óriási figyelmet kell fordítani a csomagolásra. A hosszú út során bármilyen behatás érheti ezeket a csomagokat a legnagyobb odafigyelés mellett is, erre pedig fel kell készülni, mégpedig úgy, hogy az ember körültekintõ a csomagolással kapcsolatban. Rengeteg ötletet, tippet lehet olvasni az interneten a strapabíró csomagolásról, mellyel elkerülhetõ, hogy kár érje a küldeményt.

Amennyiben bõvebb információkra lenne szüksége a témáról vagy igénybe venné a emzetközi csomagszállítással kapcsolatos szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal elérhetõségeinken!

csomagküldés kényelmesen
csomagküldés kényelmesen

A nemzetközi csomagküldéssel kényelmesen megérkeznek az ajándékok a családhoz!

Karácsonykor együtt ünnepel a család, de nem a megszokott módon, hanem külföldön gyûlnek össze a rokonok? Sokan élnek, dolgoznak és tanulnak Angliában vagy Írországban is, ezért minden alkalmat meg kell ragadni a találkozásra. Ha idén külföldön találkozik a család, szüksége lehet a nemzetközi csomagküldéssel kapcsolatos szolgáltatásunkra.

Nem szeretne túl sok csomagot magával vinni, hiszen a repülõjáratok poggyász díjai egyre csak emelkednek, ezért csak a legszükségesebbeket viszi magával egy kézi poggyászban? Mi lesz az ajándékokkal? Vegye igénybe a nemzetközi csomagküldés szolgáltatást, és mi gondoskodunk arról, hogy minden ajándék, meglepetés idõben és épségben megérkezzen a megadott címre! Angliába és Írország területére egyaránt kérhet nemzetközi csomagküldést, és nem kell aggódnia a cipekedés, a súlyhatárok és plusz költségek miatt! Kedvezõ tarifákkal és elõnyös feltételekkel, mindenekelõtt pedig minõségi szolgáltatásokkal várjuk Önt is!

Legyen velünk a karácsony idén is meglepetésekben gazdag!

Szeretné eljuttatni karácsonyi ajándékát Angliában élõ rokonainak?

Akkor válassza nemzetközi csomagküldõ szolgálatunkat!

Manapság igen sokan döntenek az Angliában való munkavállalás, letelepedés mellett. Ez azonban azzal is jár, hogy nem mindig tudnak hazajönni szeretteink az ünnepekre. Esetleg épp mi nem állunk úgy anyagilag, hogy egy pár napos útra rengeteg pénzt költsünk, fõleg nem karácsonykor.

Az ajándék elküldése egy kedves képeslappal mellékelve, azonban igen sokat jelenthet a külföldön, esetleg egyedül tartózkodó családtagnak. Ha nem is tudnak személyesen találkozni, legalább ez az apró öröm legyen meg mindenkinek, hiszen a karácsony ünnepe a szeretetrõl szól.

Csomagküldõ szolgálatunk olyan állapotban kézbesíti a szigetországban tartozódónak az ajándékot, ahogyan azt átvettük. Munkánkat precízen végezzük és mindig betartjuk a határidõket. Ha minket választ, ajándéka biztonságban fog eljutni szeretteihez.

Szállíttassa házhoz csomagját külföldön élõ családtagjainak és legyen teljes az ünnep!
csomagszállítás

Most pedig ismerje meg a nemzetközi kisállat szállítás szolgáltatásunkat

kisállat szállítás

Kisállat szállítás gyorsan és biztonságosan Írországba és Angliába

Hosszú idõre elutazik és szeretné háziállatát is magával vinni? Olyan jármûvel megy, melyen nehézkes a szállítása? Nem bízik a tömegközlekedésben, így inkább egy biztonságosabb megoldást keresne?

A HCK Futárszolgálat segít Önnek! Vállalkozásunk Írországba és Angliába vállal fuvarokat. Specializációnk lehetõvé teszi, hogy ország specifikusan tudjunk eljárni a szállítás során, így Ön biztos lehet abban, hogy a rakomány épségben eljut a célállomásra. Legyen szó csomagszállításról vagy kisállat szállításról, a HCK Futárszolgálattal csak jól járhat!

Fontos megjegyezni, hogy a kisállat szállításra számos törvényi elõírás vonatkozik. Ezek ismerete és betartása nélkül komoly büntetéseket szedhet össze az út során. Ennek tükrében érdemes lehet egy szakértõ csapatra bízni ezt a munkát.

A kisállat szállítás tervezésénél figyelembe kell venni néhány szempontot, így például, hogy az adott országban milyen elõírások vannak, mik az állat igényei, milyen a napi rutinja, életvitele. Mindezen felül állatútlevél beszerzésére és szükség lesz.

Amennyiben szeretné kisállat szállítási szolgáltatásunkat igénybe venni, bátran keressen fel minket!

A kisállat szállítás szabályai

A kisállatok szállításának igen kényes szabálya vannak, amelyekkel nem árt tisztában lennünk. Ennek több oka is van. A különbözõ országok törvényei mind más és más iránymutatásokkal rendelkeznek kedvenceink szállításával kapcsolatban. Ráadásul ezekhez engedélyekkel is kell rendelkeznünk.

A jogszabályok különbséget tesznek a kereskedelmi és magáncélú szállítások között. Kereskedelmi célnak számít az 5 egyednél nagyobb mennyiség szállítása.

A következõ pontoknak kivétel nélkül eleget kell tenni:
 1. Állatorvos által aktiváltatott állatútlevél.
 2. Egyedi jelölés, tetoválás vagy chip által.
 3. Az útlevélnek tartalmaznia kell az adatainkat, leírást az állatról, a jelölés számát, az oltási adatokat, a megkapott kezelések dátumát.
 4. Eleget kell tennünk a célország jogszabályainak, valamint az állategészségügyi szabályainak.
 5. Vannak kiemelt helyzetû tagállamok az Európai Unión belül, amelyeknek különleges elvárásaik vannak. Ezek: Írország, Málta, Svédország és az Egyesült Királyság.
 6. Fontos, hogy az elõírásokat minden esetben szigorúan be kell tartani, mind az állat, mind a saját érdekünkben.
További tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal!
kutya szállítás

Kerékpár, motorkerékpár szállítás

Megbízható motorkerékpár szállítással foglalkozó céget keres? Költözik, de nincs mivel elszállítani motorkerékpárját, kerékpárját? Nem kell utánfutót bérelnie, hiszen ezek tetemes pluszköltséggel járnak és a felszerelésük idõigényes. A rögzítést is meg kell oldani és még akkor sem garantált, hogy sérülésmentesen elérkezik jármûve a kívánt helyre. Ne keresgéljen tovább a lehetõségek után, hiszen mi megoldjuk a szállítási gondját.

Kerülhet olyan helyzetbe is, hogy motorkerékpárja nem indul, szervízelésre van szüksége. Ilyen esetben is segítségére leszünk, elszállítjuk mûködésképtelen jármûvét az Ön által kijelölt helyre.

Nincs vizsgáztatva motorkerékpárja? Ebben is tudunk segíteni Önnek. Megoldjuk, hogy eljusson a vizsga helyszínére.

Ha motorkerékpár szállításról van szó, hívjon minket, mert:
 • szakszerûen és biztonságosan szállítunk
 • megfelelõen rögzítjük a szállítani kívánt motort vagy kerékpárt, hogy semmilyen sérülés ne érje
 • kedvezõ áron dolgozunk
Velünk veszélytelenül utazhat motorkerékpárja és kerékpárja!

A megbízható futárszolgálat

Szeretné biztonságban tudni csomagjait a költözés során? Motorját kellene elszállítani új, esetleg külföldi lakhelyére? A megfelelõ futárszolgálatot keresi?

Manapság egyre gyakrabban hallani emberekrõl, családokról, akik hosszabb-rövidebb ideig külföldön szeretnének szerencsét próbálni. Távolság és életszínvonal tekintetében kedvelt úti céllá vált Írország és Anglia is. A HCK Futárszolgálat ezekbe az országokba vállal szállítást, megbízható körülmények között, a lehetõ legrövidebb idõ alatt.

A csomagok transzportálása komplikált feladat. Az emberek –érthetõ módon- nem szívesen bízzák rá akárkire értékes és személyes tárgyaikat. A HCK Futárszolgálatnál hisszük, hogy az Ön elégedettsége a legfontosabb, ennek pedig a megbízhatóság ad alapot. Futárszolgálatunk tapasztalt kollégái azon munkálkodnak, hogy az Ön csomagjai, küldeményei pontosan és sérülésmentesen érkezzenek meg a célállomásra, legyen szó motorkerékpárról, poggyászokról vagy akár kisállatról.

Keresse fel futárszolgálatunkat és kérjen ajánlatot külföldi csomagszállításával kapcsolatban. Kollégáink várják hívását!
futárszolgálat

Kerékpár, motorkerékpár szállítás

Megbízható motorkerékpár szállítással foglalkozó céget keres? Költözik, de nincs mivel elszállítani motorkerékpárját, kerékpárját? Nem kell utánfutót bérelnie, hiszen ezek tetemes pluszköltséggel járnak és a felszerelésük idõigényes. A rögzítést is meg kell oldani és még akkor sem garantált, hogy sérülésmentesen elérkezik jármûve a kívánt helyre. Ne keresgéljen tovább a lehetõségek után, hiszen mi megoldjuk a szállítási gondját.

Kerülhet olyan helyzetbe is, hogy motorkerékpárja nem indul, szervízelésre van szüksége. Ilyen esetben is segítségére leszünk, elszállítjuk mûködésképtelen jármûvét az Ön által kijelölt helyre.

Nincs vizsgáztatva motorkerékpárja? Ebben is tudunk segíteni Önnek. Megoldjuk, hogy eljusson a vizsga helyszínére.

Ha motorkerékpár szállításról van szó, hívjon minket, mert:
 • szakszerûen és biztonságosan szállítunk
 • megfelelõen rögzítjük a szállítani kívánt motort vagy kerékpárt, hogy semmilyen sérülés ne érje
 • kedvezõ áron dolgozunk
Velünk veszélytelenül utazhat motorkerékpárja és kerékpárja!

Haza költözne Magyarországra?

Napjainkban sokan döntenek úgy, hogy az Egyesült Királyságba költöznek, és ott próbálnak karriert építeni. Elõfordul, hogy a kiköltözés során sikerül megoldani, hogy kívülálló segítségét kérjük és néhány bõrönddel már ki is lehet utazni, hiszen nagyrészt megoldható itthon, hogy ingóságainkat rábízzuk valakire távollétünk alatt.

Adódhatnak azonban olyan helyzetek, amikor nem úgy alakulnak számításaink, ahogy terveztük, vagy csupán határozott idõre költöztünk külföldre. A haza költözés alkalmával, azonban már nem valószínû, hogy lesz kire bízni dolgainkat vagy nem is szeretnénk, amennyiben véglegesre tervezzük a haza utat.

Ebben az esetben tökéletes választás cégünk! A költözés mindig egy stresszes folyamat, fõleg ha országokon keresztül történik. Azonban nem kell, hogy több fejtörést okozzon csomagjainak Magyarországra szállítása, hiszen amíg Ön kényelmesen utazik, addig ingóságai is biztonságban megérkeznek otthonába, ha minket választ!

Tekintse meg árlistánkat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot egyéni árajánlatért!

Bízzon a profikban és költözzön stressz mentesen!
költözés
csomagolás

Csomagolási tippek a szállításhoz

A csomagszállító szolgáltatások hatalmas elõnye a megszokott kézbesítéssel szemben, hogy biztosak lehetünk benne, hogy a küldeményünk épségben és megbízhatóan eljut a célállomásra, azonban a szolgáltató korrekt hozzáállása mellett fontos, hogy a megfelelõ módon csomagoljuk be a kívánt árut.

Néhány tipp a megfelelõ csomagoláshoz:
 • A küldemény jellemzõi alapvetõen meghatározzák a csomagolás formáját és a felhasznált anyagokat, ennek megfelelõen válasszunk csomagolást, mivel ha kicsi, könnyen átszakíthatja a fedõréteget és sérülhet a küldemény, viszont ha túl nagy, összenyomódhat a külsõ rész és szintén árthat a tartalomnak.
 • Minden esetben hibátlan és jó minõségû anyagokat használjunk a csomagoláshoz: kartondoboz, jó minõségû ragasztó, kipárnázáshoz kellõ mennyiségû anyag.
 • Mindig ragasszuk vagy pántoljuk le a küldeményt.
 • Ha van törékeny tárgy, helyezzük középre, és jól párnázzuk ki a dobozt.
 • Érdemes a megfelelõ címkékkel ellátni a kézbesítendõ dobozt, például törékeny tárgyak esetében.
 • A díszcsomagolásban elhelyezett csomagokat érdemes és másik dobozba belehelyezni, ezzel biztosítva a dekoratív küldemény biztonságát.
Ha kellõ körültekintéssel csomagoljuk be küldeményeinket, biztosan nem érhet minket meglepetés és biztonságban megérkezik az áru.

További információkért keressen minket elérhetõségeinken!

Angliából vár csomagot?

Ismerõsei kint élnek Angliában vagy Írországban? Hazaküldenének Önnek nagyobb csomagokat, melyeket nem akarnak drágán feladni? Válasszák csomagküldõ szolgáltatásunkat!

Ha Ön is szeretne külföldön vásárolni és élnek kint ismerõsei, akkor nem szükséges kiutaznia egy-egy ruha kiválasztására. Külföldrõl vásárolhat olyan termékeket, melyeket itthon nem is forgalmaznak, esetleg még nem terjedtek el. Legyen az egy ruha, egy ékszer, vagy akár nagyobb, törékeny használati tárgy, szállítás során mi ügyelünk a feladott csomagok biztonságára, sérülésmentes kiszállítására.

Csomagok szállítását vállaljuk Anglia és Magyarország között, illetve Írország és Magyarország között, vagy akár hazánkon belül is. A határidõket mindig betartjuk, hogy a várt csomag idõre és épségben megérkezzen Önhöz. A futárszolgálat egy hasznos és kényelmes megoldás az Ön számára, hiszen nem kell drága összegeket kidobnia a repülõs csomagfeladásra.

Csomagküldésre válassza a HCK Futárszolgálatot! Mi azon dolgozunk, hogy az Ön elvárásainak megfelelve, pontosan, biztonságban kapja meg várt csomagját. Forduljon hozzánk bizalommal!
csomagküldés
E-bay szállítás

E-bay szállítás

Napjainkban igen népszerûek a különbözõ webáruházak és egyéb internetes adás-vételi lehetõségek, melyek nem csupán gyorsak és modernek, de igen kényelmes megoldások is. A legtöbb internetes kereskedelmi oldal rendelkezik saját szállítási szolgálattal, valamint szerzõdéses viszonyban vannak különféle cégekkel, azonban olyan is elõfordul, hogy a felhasználókra bízzák a csomagküldés megoldását.

Sajnálatos módon gyakran lehet negatív tapasztalatot szerezni egyes csomagküldõ szolgáltatásokkal kapcsolatban internetes vásárlás esetén. Gyakori eset, hogy nem megfelelõ állapotban ér célba a vásárolt küldemény, legfõképpen olyan szolgáltatásoknál, mint például az E-bay, ahol akár sok ezer km-t is megtehet egy-egy árucikk. Erre a problémára tökéletes megoldást kínál a HCK Futárszolgálat és sok éves tapasztalatunkkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, hogy megbízhatóan biztonságban és sértetlenül jusson el Önhöz a csomag, illetve érkezzen meg a vásárolt termék.

Amennyiben nem szeretné a véletlenre bízni E-bay-en vásárolt termékeinek szállítását, keressen meg minket elérhetõségeinken és kérje egyénre szabott ajánlatunkat akár egyszeri, akár rendszeres együttmûködés céljából!

Autóalkatrészek beszerzése és szállítása külföldrõl

A mindennapos autós közlekedés során gépjármûvünk alkatrészei természetes módon elhasználódnak, elöregednek, melyhez jelentõsen hozzájárulhat a rendszeres vagy nagymértékû megterhelés, azonban mielõtt bárki az új jármû vásárlása mellett döntene, érdemes az alkatrészcsere lehetõségét végiggondolni. Az autóalkatrész cseréje gyakran gyorsabb, gazdaságosabb megoldásnak bizonyul az új beruházással szemben, amelyhez egy jó szakemberen kívül csupán a megfelelõ és kompatibilis autóalkatrészre van szükség.

Napjainkban a széles piaci kínálatnak köszönhetõen számos lehetõségünk nyílik a megfelelõ alkatrészek beszerzésére, például használt, utángyártott, gyári alkatrészek, azonban elõfordulhat, hogy a szükséges darabokat az országhatáron kívül kell beszerezni. A külföldrõl történõ autóalkatrész beszerzés manapság már nem jelenthet problémát, amennyiben a megfelelõ szállítási céget és szolgáltatásaikat választjuk, akik megbízható és biztonságos módon segítik a folyamatot.

Cégünk sok éves tapasztalattal és remek kapcsolati rendszerrel vállalja autóalkatrészek beszerzését és szállítását külföldrõl, melyrõl bõvebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetõségeinken!
autóalkatrészek beszerzése és szállítása
csomagküldés Angliából

Csomagküldés Angliából

Angliába költözött és szeretne hazaküldeni néhány meglepetést az itthon élõ rokonainak, barátainak? Hazaköltözne Magyarországra, de nem fér bele minden a bõröndjébe? Válassza a nemzetközi csomagküldést Angliából Magyarországra! Cégünk vállalja nagyobb csomagok szállítását Anglia és Magyarország között, illetve akár kisállatok, törékeny, csomagokat is eljuttatunk a célállomásra.

A csomagszállítás manapság már sokkal olcsóbban megoldható egy profi csomagszállító cég közremûködésével, mintha több bõröndöt ad fel poggyászként a repülõn. A nemzetközi csomagszállítás fõleg olyan esetben hasznos, ha Ön nem szeretne személyesen hazautazni, de mégis csomagot szeretne küldeni rokonainak, szeretteinek Angliából. A nemzetközi csomagküldés ma már bevett szokás a külföldi magyarok körében, hiszen megbízható, biztos keretek között, gyorsan, precízen mûködik, legyen szó kisebb, nagyobb, törékeny vagy értékesebb csomagokról.

Ha Ön is szeretne Angliából nagyobb csomagot hazaküldeni a Magyarországon élõ rokonainak, válassza cégünket nemzetközi csomagküldésre! Kérdéseivel és különleges kéréseivel forduljon bátran hozzánk!

Kutyaszállítás: tudja kedvencét biztonságban!

Az Ön kutyája is szinte családtagnak számít? Minden idejét hûséges kedvencével tölti, és ha tehetné, soha nem válna meg tõle? Nem is kell!

Nyaralások alkalmával mindig fájó szívvel zárta kutyájára a lakásajtót és lelkiismeret furdalástól gyötörten bízta ismerõsére a gondozását? Mostantól nyaraljon együtt kedvencével, a szállítását pedig bízza ránk! Csomagküldõ cégünk nemcsak csomagküldést vállal belföldön és külföldön, de az ügyfelek igényeit szem elõtt tartva bõvítettük kínálatunkat kutya szállítással is.

Bízza ránk kutyája szállítását, legyen akár kis testû, nagy testû, egy vagy több kutya, a mi csomagszállító cégünk gyorsan, pontosan és mindenekelõtt biztonságban eljuttatja az állatot a megadott címre. Rugalmasak vagyunk, és igyekszünk minden ügyfelünk speciális igényeit kiszolgálni és az állat szükségleteihez testre szabottan lebonyolítani a szállítást.

Keressen minket bizalommal és vegye igénybe egyéb csomagszállítással kapcsolatos szolgáltatásunkat is, ha azt szeretné, hogy küldeménye biztosan célba érjen. Bízza kutyája szállítását profi csomagküldõ szolgálatra és hívjon minket most!
kutya szállítása
motorszállítás

Motorszállítás speciális esetekben

A motorozás szerelmesei számára különleges élményt jelenthet, ha kedvenc jármûvükkel járhatják a nagyvilágot, hiszen a szabadság és az utazás életre szóló élményt és kalandot jelenthet a motorosok számára. A felelõsségteljes és felkészült tulajdonosok egy-egy hosszabb út elõtt átvizsgáltatják rendszeresen gépeiket, azonban mindenkivel elõfordulhatnak nem várt események, amelyek következtében a motor megfelelõ és speciális szállítására van szükség.

A kül- vagy belföldi motoros közlekedés, túrázás során adódhatnak olyan esetek, amikor kénytelenek vagyunk megszakítani utazásunkat és motorkerékpárunkat hazaszállítani, azonban az utánfutó és motorszállító eszközök bérlése gyakran költséges és nem célszerû megoldást jelentenek. Az ilyen speciális esetekben a futárszolgálatok megbízható és gyors megoldást kínálnak a tulajdonosoknak, hiszen a megfelelõ felszereltségnek köszönhetõen a motort épségben és költséghatékonyan szállítják haza a szakemberek.

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik motorszállítással kapcsolatban, legyen szó bármilyen váratlan és speciális esetrõl, ezért forduljon hozzánk bizalommal és készséggel állunk rendelkezésére, valamint tekintse meg weboldalunk további információit vagy keressen minket elérhetõségeinken!

Kisállat szállítása kül- és belföldön: Rágcsálók szállítása

Háziállataink örömet hoznak mindennapjainkba és gyakran teljes értékû családtagként tartjuk számon õket, melynek következtében a felelõsségteljes állattartás része, hogy kül- vagy belföldi költözésünk alkalmával az állat igényeinek megfelelõ módon gondoskodunk szakszerû és biztonságos szállításukról.

Napjainkban igen gyakori, hogy különféle rágcsálókat tartunk házi kedvencként, melyek szállítására, hasonlóképpen a kutyákhoz, szigorú elõírások és szabályok vonatkoznak, különösen külföldre történõ költözés esetén.

Kisállat szállítás során mindig körültekintõen válasszunk futárszolgálatot, valamint körültekintõen járjunk a vonatkozó szabályok után az állat fajtájának és a célországnak megfelelõen:
 • Állategészségügyi szabályok
 • Az állat biztonságos szállításának feltételei: szállítóeszköz típusa, mérete, stb.
 • Szükséges papírok megléte, engedélyek, a célország elvárásainak megfelelõen, stb.
 • Egyéb állatfajtára és országra vonatkozó feltételek
Kisállat szállítással kapcsolatos egyéb információkért keressen minket bizalommal elérhetõségeiken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!
kisállat szállítás
csomagszállítás

Ön után visszük itthon maradt csomagjait!

Akik hosszabb idõre elutaznak, esetleg külföldre költöznek, nagy gonddal csomagolnak az utazásra. Sokszor a repülõre feladható poggyászokba nem fér bele az összes használati cikkünk, melyeket külföldön is szeretnénk magunknál tartani, így szükségünk lehet egy másik megoldásra. Ilyenkor praktikus megoldást jelent egy csomagszállító cég, amely vállalja küldemények kézbesítése mellett akár törékeny csomagok szállítását is külföldre.

Gondoljunk bele, hogy a repülõjegyek ára igen magas lehet, fõleg akkor, ha a feladható maximális poggyászszámot kihasználjuk. Ezért semmiképpen sem éri meg visszamenni a csomagjainkért, hiszen olcsóbban megússzuk, ha magunk után hozatjuk az otthon maradt csomagokat egy csomagszállító céggel. A gondosan becsomagolt holmik szakszerû szállítása nem okoz nehézségeket a csomagszállító cégeknek, így nem kell aggódnia a törékeny, vagy akár értékesebb tulajdonai szállítása miatt sem.

Ha Ön is szeretne hosszabb idõt külföldön tölteni, de csomagjai egy részét nem tudja magával vinni, vegye igénybe csomagszállító cégünk szolgáltatásait! Kérdéseivel keressen fel minket!

Karácsonyi látogatás: csomag és kutya szállítás

Az év vége közeledtével a külföldön élõk közül sokan kezdik tervezgetni a karácsonyi látogatást, hiszen a szeretet ünnepét mindenki szeretné családja, barátai körében tölteni, azonban a hazautazás idõtartamától függõen számos csomagot szükséges szállítani, valamint a szinte családtagnak számító házi kedvencünkrõl sem feledkezhetünk meg.

A különbözõ közlekedési eszközök sajnos nem tudják minden esetben biztosítani, hogy a szükséges mennyiségû csomagunkat hazaszállítják, akár kutyusunkkal együtt is, ezért a nemzetközi csomag és kutyaszállítási szolgáltatások kiváló megoldást kínálnak mindenki számára, hogy otthon tölthessék a karácsonyi ünnepeket. A csomag és kisállat szállítás megbízható, korszerû szolgáltatás, amely biztosítja, hogy minden holmink, személyes tárgyunk, valamint karácsonyi ajándékaink épségben hazaérkeznek, továbbá házi állatunk biztonságban és az elõírásoknak megfelelõen megérkezik és mi nyugodtan, kényelmesen utazhatunk családunkhoz.

Válasszon gazdaságos, megbízható csomagküldési és kutyaszállítási szolgáltatást és tekintse meg weboldalunk információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetõségeinken, mindenben készséggel állunk rendelkezésére!
csomag és kutya szállítás
csomag és macska szállítás

Macskaszállítás külföldre - Hogyan készítsük fel cicánkat az útra?

Nem tudja megoldani macskája elszállásolását, míg külföldön tartózkodik? Esetleg külföldre való költözésrõl van szó, és szeretné magával vinni kisállatát? A macskák szállítása azonban nem olyan egyszerû, utaztatásuk elõkészítést kíván.

A macskák nehezen viselik a változást, ezért érdemes jóval az utazás elõtt elkezdeni a felkészítést, meg kell ismertetnünk vele a szállítódobozt, és hozzá kell szoktatnunk. A legjobb módszer, ha minden nap egyre többet tartjuk bezárva a szállítóeszközbe, majd kiengedés után megjutalmazzuk az állatot. Ha ezt következetesen betartjuk, cicánk nem fog megrémülni, ha a jól ismert szállítódobozba tesszük. Sokan az állat megszokott takaróját, játékát is a macska mellé teszik, hiszen az ismerõs tárgy nyugtató hatással lehet rá. Ezen kívül rendkívül fontos, hogy jóval az utazás elõtt tájékozódjunk, milyen egészségügyi igazolások szükségesek a macska szállításához az akadálytalan határátlépéshez.

Ha minket bíz meg a kisállat szállítással, kedvence a legjobb ellátásban részesül, mert mi mindent megteszünk, hogy semmiben ne szenvedjen hiányt az állat. Egyedi kérésekre is nyitottak vagyunk, de a gondmentes állatszállításhoz be kell tartanunk a szabályokat.

Ha tapasztalt szállító csapatra van szüksége, keressen bennünket bizalommal!

Tanácsok költözéshez

Költözik? Biztonságosan szeretné eljuttatni értékeit úti céljába? Bízza nemzetközi futárszolgálatunkra a szállítást, és garantáljuk, hogy elégedett lesz teljesítményünkkel! A csomag célba juttatása a mi dolgunk, de a teljes siker érdekében Önnek gondoskodnia kell a megfelelõ csomagolásról.

A mai modern bõröndök már egyre strapabíróbbak, de alapvetõen utazásra tervezték õket. Ha csomag formájában adja fel õket, gondoskodnia kell a megfelelõ elõkészületekrõl.

Elsõ lépésként pakolja be a bõröndbe a feladni kívánt dolgokat. Ezután, gyõzõdjön meg róla, hogy nem maradtak ki üres helyek, amennyiben így lenne, azokat töltse ki például újságpapírral vagy fóliával. Ezután a bõröndöt zárja le biztonságosan, ajánlott a lakat használata. Végül rögzítsen köré vastag kartonlapokat, ezek majd védik és mereven tartják a bõröndöt. Utolsó lépésként csomagolja be fóliába az egészet.

Ezután már nyugodtan átadhatja csomagját szakemberünknek, és indulhat a költözés! Forduljon hozzánk bizalommal, ha nemzetközi csomagszállításról van szó!
tanácsok költözéshez
motor szállítás

Hogyan készítsük fel motorunkat a szállításra?

Csomagot küldene külföldre? Ne keressen tovább, mert nálunk megtalálta, amit keresett! Cégünk vállalja különbözõ méretû küldemények nemzetközi szállítását, de ránk bízhatja kis kedvenceit is, hiszen kisállat szállítás is szerepel szolgáltatásaink között!

A motor szállítást is könnyedén megoldjuk, azonban a csomagfeladás elõtt fogadja meg tanácsainkat, melyeket a csomagolásnál tud majd hasznosítani. A motorkerékpár esetében, akárcsak a kerékpárnál, okosabban tesszük, ha szétszerelve indítjuk útjára azt.

Válasszuk ki a megfelelõ méretû karton dobozt és helyezzük bele külön a kerekeket, majd a motor testét egy másik dobozba. Esetleg raklapra is feltehetjük a jármûvet, ez esetben figyeljünk a megfelelõ és szoros rögzítésre is kötelekkel, illetve fóliával. A dobozban az üresen maradt részeket gondosan töltsük fel hungarocellel vagy újságpapírral.

Ha így jár el, biztonságban tudhatja motorkerékpárját akár nemzetközi szállítás alkalmával is. Keressen minket bizalommal, készséggel válaszolunk minden motor szállítással kapcsolatos kérdésére!

Tanácsok, melyekkel biztonságosabb a csomagolás

Költözéskor gyakran megsérülnek olyan tárgyaink is, melyek pótolhatatlanok, vagy nagyon nehezen javíttathatóak. Szállítás elõtt érdemes megérdeklõdnünk, hogy különbözõ féltett tárgyainkat miként csomagolhatjuk úgy, hogy az a legkevésbé legyen sérülékeny.

Cégünk számtalan nemzetközi költöztetést és csomagszállítást bonyolított le gond nélkül, ám a sikerhez Ön is hozzájárulhat akkor, ha biztonságosan csomagolja bútorait, és különbözõ használati tárgyait, és figyelmezteti munkatársainkat a kiemelkedõen fontos bútorok igényeire. Ezzel sok fejfájást elõzhetünk meg, nem is beszélve a károkról. Fektessünk tehát nagy hangsúlyt a minõségi csomagolásra, mert akár itthon, vagy nemzetközi szállításkor egy jól kivitelezett csomagolás sokat ad bútorunk biztonságos utazásához.

Mivel tudjuk megnövelni a biztonságot szállítás során?
 • Fontos, hogy megszámozzuk dobozainkat, feltüntessük tartalmukat és jelöljük, melyik oldala az alja. Így elkerülhetõ a törés.
 • Érdemes listát készítenünk a dobozokról és bútorokról, egy példányt pedig adjunk a szállítóknak is.
 • Egy dobozba vagy zsákba azonos nemû tárgyakat csomagoljunk, törékeny darabok esetén egyesével is védeni kell a tárgyakat (pl. tányérok).
 • Nagyon alaposan zárjuk a csomagokat!
 • Nélkülözhetetlen, nehezen pótolható iratokat, tárgyakat, kulcsokat semmiképp se csomagoljunk be!
Ha nemzetközi költöztetés, válasszon bennünket! Cégünk évek óta teljesít magas szinten, legyen szó bármilyen jellegû költözésrõl, és szállításról is! Keressen bennünket elérhetõségeinken még ma!
nemzetközi szállítás
költöztetés

Külföldre költözés gyorsan és egyszerûen

Manapság sokan döntenek úgy, hogy külföldre költöznek. Ki véglegesen, ki ideiglenesen vágyik külhonba, van, aki pénzszerzés céljából, van, aki puszta kalandvágyból indul el. Azonban bárki indul neki a nagyvilágnak hosszabb távra, egy probléma biztosan felmerül: hogyan szállítassa el minden holmiját? A probléma valós, a megoldás egyszerû.

Cégünk teljes körû költöztetést vállal leginkább Anglia területén és környékén, de ezen felül az adott igényeknek megfelelõen más európai országokba is fuvarozunk. Ha hosszú távú külföldi tervei vannak, vagy végleg szeretne kitelepülni, szüksége lesz egy megbízható költöztetõ cégre.

Ha Ön összekészített mindent, mi az egész életét Ön után visszük. Minden csomag, bútor és szállítanivaló esetén rendelkezésére állunk, a megfelelõ feltételek mellett, így Önnek nem kell aggódnia, hogy tényleg célba érnek-e értékei. Gyors, pontos, megbízható költöztetõt szeretne külföldre? Válasszon minket: külföldi költözés gyorsan és egyszerûen!

Biztonságban utazik a kutyus?

Ahol a kutya családtagnak számít, ott nem is kérdéses, hogy mi legyen vele költözéskor. De a kivitelezés már nem mindig ilyen egyértelmû. Ám cégünk biztosítja Önt arról, hogy kedvenc kutyáját biztonságban elszállítjuk a rendeltetési helyre!

Azonban még az utazás elõtt érdemes néhány szabályt tisztázni. Legfontosabb teendõ az állatorvosi vizit, ahol kedvence megkapja a kötelezõ oltást, féreghajtót, szükséges készítményeket, és általánosságban felmérik az egészségi állapotát. Emellett az orvos ad igazolást a kapott készítményekrõl, oltásokról, és kiállítja a kutya útlevelét.

Következõ lépésként nem árt hozzászoktatni a kutyát a szállításhoz. Ilyenkor próbaképp lehet autóval szállítani, hogy ne legyen számára ijesztõ az utazás élménye. Késõbbiekben érdemes az utazó kutyaketrecet is alkalmazni, hogy a kutya szállításkor megszokja a bezártságot és a kis teret.

Érdemes lehet hányinger elleni készítményekkel, és nyugtató hatású szerekkel is készülni, hogy a lehetõ legnyugodtabb körülményeket biztosítsuk az ebnek. Akár homeopátiás termékeket is beszerezhetünk, ha nem pártoljuk a gyógyszerkészítményeket.

Bízzon meg minket kutyája szállításával, és mi épségben elvisszük külföldre négylábú barátját!
kutya szállítás
kisállat szállítás

Papagáj szállítása szakszerûen és biztonságban

Napjainkban egyre többen költöznek külföldre. Ilyenkor valahogyan meg kell oldani házi kedvenceink kiutaztatását is, elvégre az állatok családtagok, nem is kérdés, hogy költöznek-e velünk. Cégünk vállalja kisállatok, kutya, macska, tengerimalac és papagáj szakszerû szállítását.

A szállítás általában nagyon stresszes helyzet a madaraknak, fõleg ha nem egy rövid útról, hanem például egy nemzetközi költöztetésrõl van szó, ezért mindent meg kell tenni papagájunk biztonsága érdekében. Az óriási stressz gyakran kihozza a bennük a lappangó betegséget. Elõször is a szállítókalitka legyen tökéletesen tiszta és higiénikus! Valamennyire nyugtató hatással bír, ha a madár számára ismerõs dolgokkal rendezzük be kalitkáját: legyen ott a szokásos ülõkéje, itatója, etetõje és legyen elegendõ eleség és víz bekészítve neki.

Ha több papagájt szeretnénk szállíttatni, lehetõleg külön legyenek egymástól és letakarva, sötétben, így nyugton lesznek. Ügyeljünk a hõmérsékletre is! Ne fázzanak meg, de ne is legyen túl meleg. A huzat szintén megviseli õket. Szállítás elõtt érdemes az állatorvos tanácsát is kikérni!

Ha szeretné, hogy papagája épségben és egészségben megérkezzen Önhöz, bízza ránk a kisállat szállítást!

Törékeny tárgyak csomagolása

Nemzetközi csomagküldés során (de még a belföldin is) örök problémát jelent a törékeny tárgyak sérülésmentes szállítása. Gyakran megtörténik, hogy a tulajdonosok felelõtlenül, vagy nem elég körültekintõen csomagolnak, így az utazás végére már csak egy sérült tárgy kerül elõ a dobozból.

Pár tipp a törékeny csomagok szállításához, csomagolásához:
 • A szállítani kívánt tárgyat tekerjük körül többszörösen buborékfóliával, majd rögzítsük ragasztószalaggal.
 • Keressünk egy megfelelõ méretû dobozt, amiben marad hely a bélelõ anyagoknak is.
 • A befóliázott tárgyat tekerjük újságpapírba, és a maradék helyet töltsük fel faforgáccsal, hungarocellel vagy szivacsdarabokkal.
Ha ezeket a tanácsokat megfogadjuk, megvédhetjük a törékeny szállítmányt, úgy, hogy nem csinálunk vele jelentõs többletsúlyt.

Ha a nemzetközi csomagszállítás kivitelezésében segítségre lenne szüksége, és szeretne igazán profikkal dolgozni, keressen meg minket. Garantáljuk, hogy csomagja épségben megérkezik a kívánt helyszínre!
nemzetközi csomagszállítás
csomagküldés

Milyen csomagolási technikákat válasszunk?

Ha egy távoli barátunknak, ügyfelünknek vagy bárkinek csomagot szeretnénk küldeni, rendkívül fontos - fõleg ha egy törékeny tárgyról beszélünk - hogy milyen módón csomagoljuk be a csomagküldés folyamatához a fontos küldeményünket.

Néhány technika, hogy hogyan is csomagoljuk:
 • Csomagunkat, ha nagyobb darabról van szó, érdemes kartondobozba helyezni.
 • Nagyon fontos, ha a kartondobozos megoldást választjuk, hogy le kell ragasztanunk azokon a helyeken, melyeken kinyílhat a kartondoboz a csomagküldés során. A ragasztásról tudnunk kell, hogy csak ragasztó szalagot használhatunk, például spárgát nem, mert az akadályt jelenthet a csomagküldés folyamata során.
 • Bõröndök csomagolása során a legmegfelelõbb csomagolási technika az alufólia ráhúzása, ezzel stabilizálhatjuk és kikerülhetjük azt, hogy bármi is kihulljon a csomagunkból.
 • Törékeny áruknál,(porcelán, üveg) válasszunk egy kartondobozt, a küldeni való tárgyunkat csavarjuk újságpapírba, és a kartondobozba még pluszba töltsünk hungarocellt, hogy minél puhább legyen a tárgy számára.
Ha biztonságban szeretné tudni csomagjait a csomagküldés folyamata alatt, forduljon hozzánk, mi segítünk Önnek!

Minden, amit a kutyaszállításáról tudni érdemes

Bármelyik gazdival elõfordulhat, hogy valami miatt kutyaszállításra van szüksége, mely egy hosszabb út esetén felkészülést igényel. Nézzük, mit tehetünk annak érdekében, hogy a folyamat gördülékenyen menjen!

Az elsõ és legfontosabb lépés, hogy a kutya szokjon hozzá az autózáshoz. Ha már ült autóban, és jól viselte, az fél siker, akkor csak az utazási idõt kell fokozatosan meghosszabbítani. Ha a kutya egyáltalán nem szeret autóban utazni, sok türelemmel szoktassuk hozzá. Elõször csak pár percet menjünk vele, majd lassanként egyre hosszabb utakat is megtehetünk. Ha jól viselkedik, jutalmazzuk, dicsérjük!

Fontos, hogy a kutyaszállításhoz szerezzünk be egy optimális méretû szállító boxot. Ne legyen túl kicsi, mert az kényelmetlen, de túl nagy sem, mert az meg az õ testi épségére lehet veszélyes. Tegyük mellé kedvenc játékát, plédjét, hogy legyenek ismerõs dolgai, és ne feledkezzünk meg a folyadék utánpótlásról sem!

Hosszú távon van szükség házi kedvence szállítására? Mi nagy tapasztalattal vállaljuk a kutyaszállítást is, keressen fel minket bizalommal bõvebb információért!
Minden, amit a kutyaszállításáról tudni érdemes
Milyen tennivalókkal kell számolnia kisállat szállítás elõtt?

Milyen tennivalókkal kell számolnia kisállat szállítás elõtt?

Sokan döntenek amellett, hogy külföldön próbálnak szerencsét, és ilyenkor gyakran a munkavállalóval tart a család és természetesen a házi kedvenc is. A kisállatok szállítását szigorú elõírások szabályozzák, ezért mielõtt útnak indulna, érdemes alaposan tájékozódni, ugyanis, ha nem igazodik az elõírásokhoz, komoly fennakadásokba ütközhet az adott országban.

Kisállat szállítás elõtt az elsõ és legfontosabb, hogy a microchipes jelölésrõl gondoskodjon, ezzel együtt pedig indítsa el az egységes európai állatútlevél kiállíttatását. A microchipes megjelölést követõen ne feledkezzen meg a veszettség elleni védõoltásról és a féregtelenítésrõl! Utóbbi esetében az Unióban engedélyezett gyógyszerkészítményt kell alkalmaznia az Echinococcus ellen.

Ha a hivatalos ügyintézésekkel végzett, koncentráljon magára a kisállat szállítás körülményeire; az útra elegendõ, nem romlandó élelmet biztosítson kedvencének, a szükséges etetõvel és itatóval. Végül, de nem utolsó sorban ne feledkezzen meg kutyák esetében a nyakörvrõl, hámról vagy pórázról, macskák esetében pedig a biztonságos szállító boxról és az alomról!

Amennyiben kérdései vannak a kisállat szállítás ügyintézéseivel kapcsolatban vagy igénybe venné ezzel kapcsolatos szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal elérhetõségeinken!
Hck Futárszolgálat | Tel: 06-30/943-22-23 | E-mail: hckfutar@gmail.com |