Facebook
Pinterest
Blogger
Flickr
Youtube

Áraink

 

  Megfizethető biztonság  

Csomag szállítási díjai

Érvényes: 2024. február 27-től

Csomag súlya

Megengedett térfogat

Ár
(Írország - Észak-Írország)

0-10 kg-ig

100 liter

50 EUR

10-20 kg-ig

max. 200 liter

60 EUR

20-30 kg-ig

max. 300 liter

75 EUR

30-100 kg-ig

max. 1m3

2,5 EUR/kg

100-300 kg-ig

max. 3m3

2,4 EUR/kg

300-500 kg-ig

max. 5m3

2,3 EUR/kg

500 kg felett

5m3 felett

2,2 EUR/kg

Írországból, és Észak-Írországból vállalunk költöztetést a Benelux államokba, Németországba, Ausztriába, de más országokba is meg tudjuk oldani! Kérjen ajánlatot!

Fix áras termékek:

  • Kerékpár szerelve* 80 EUR
  • Kerékpár szereletlenül 100 EUR
  • Matrac 0,25 EUR/liter
  • TV 1,8 EUR/Inch
  • Elektromos Roller 70 EUR

* pedál leszerelve, kormány elforgatva

Ha több csomag, küldeménytétel van, akkor a küldemények összesített súlya és térfogata alapján kalkuláljuk a szállítási díjat, nem pedig csomagonként.
Kérem, a pontos árakért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetõségeinken!

Megjegyzés

50 kg feletti csomagszállítás ( motorkerékpár és kerékpár szállítás ) esetén, kérjen ár ajánlatott az alábbi e-mail címen: hckfutar@gmail.com , illetve telefonon a +36 30 9432 223 telefonszámon. Megadandó paraméterek melyek az árajánlat megadásához szükségesek; felvételi cím (irányítószám elég), lerakási cím (irányítószám elég), szállítás kért idõpontja, küldemény össztérfogata és összes súlya.

Komplett vagy részleges költözési igény esetén is hasonló képen kérjük eljárni.

Internetes aukciós vásárlások (e-bay, amazon, stb.) esetén vállaljuk küldemények hazahozatalát. Árajánlatot és szállítási idõpontot a fent megnevezett elérhetõségeinken kaphat.

Kerékpár és motorkerékpár szállításnál, árajánlat bekérésekor, kerékpároknál feltétlen adja meg a darabszámot és méretezést, (kisgyermek, gyermek, felnõtt méret-e) illetve a típus megjelölést motorkerékpároknál.

Terjedelmes, alacsony súlyú küldemények, költözések esetén térfogat alapján kalkuláljuk árainkat.

2015 decemberétõl kapacitás bõvítést hatottunk végre, mely egy vadonatúj 18 köbméter térfogatú, 4,7 méter raktérhosszúságú, 2,1 méter raktérmagasságú és 1.8 méter raktérszélességû Iveco Daily tehergépjármûben testesül meg. Ezzel a technikával igazán nem okoz gondot, akár 4 db nagy kategóriás motor elszállítása sem, köszönhetõen az extra hosszúságnak. Vagy akár a kajak-kenu sportra gondolva, ezen sporteszközök is simán szállíthatóak, stb.

Mindennek eredménye képen, mostantól a lehetõ legjobb árakat igyekszünk adni, legyen szó nagy terjedelmû áruszállításról, költöztetésrõl, motor- vagy quad szállításáról, a teljesség igénye nélkül.

Válassza a 9 éve mûködõ, egyik legmegbízhatóbb futárszolgáltatást, zsúfoltságtól és stressztõl mentessen, ugyanolyan szállítási díjakon, mint amit a diszkont futárszolgáltatások tudnak nyújtani. Ne felejtse, minõségi szolgáltatás, rejtett költségektõl mentessen, diszkont áron, a régi megbízható emberekkel, Istvánnal és jómagammal, Balázzsal.

Ha még több információra van szüksége csak görgessen lentebb

Csomagszállítás Írországba: Ön után visszük az itthon maradt dolgait!

Csomagszállítást vállalunk Írországba és Észak-Írországba, súly alapján meghatározott áron. Keressen minket, és Ön után visszük, ami Magyarországon maradt!

Írország és Észak-Írország mindig is a kedvelt úti célok közé tartozott, nem csak a turisták részére, hanem a külföldön újrakezdők számára is. Azonban egy nemzetközi költözés sosem egyszerű, főleg, ha egy olyan messzi ország a cél, mint Írország. Ön is egy ilyen költözés előtt áll? Jó, ha tudja, hogy nem kell feltétlenül mindent magával vinnie egyből, mert a csomagszállítás Írországba folyamatosan elérhető szolgáltatás. 

Nem ritka, hogy a nemzetközi költöztetés csak többszöri nekifutásra bonyolítható le teljesen. Általában elsőre mindenki csak a legszükségesebbeket viszi magával, és otthon hagy olyan személyes holmikat, amik nem létfontosságúak, de előbb-utóbb szeretné őket maga mellett tudni. Ide tartozhatnak családi fotók, könyvek, számítógép, de még akár kisebb bútorok is. Ezek szállítása azonban utólagosan is megoldható. 

A gördülékeny lebonyolítás érdekében célszerű már előre megbeszélni egy itthon marad rokonnal, baráttal, hogy adott esetben mi mindent kellene majd elküldenie. Amikor eljön az idő, ő feladja a csomagot, Önnek pedig csak át kell vennie az új címén, és máris körülveheti magát a szeretett, megszokott dolgaival.  

Sokan attól tartanak, hogy a csomagszállítás Észak-Írországba vagy Írországba túl drága, és nem éri meg, azonban ez nem feltétlenül van így. Cégünk a csomag súlya alapján határozza meg az árakat, de a honlapunkon elérhető részletesebb árlista alapján könnyen kiszámíthatja a várható összeget. Ebben természetesen szívesen segítünk is, érdemes velünk felvenni a kapcsolatot a pontos árkalkulációért. A csomagszállítás Írországba nem megfizethetetlen, ha ránk bízza a feladatot! 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére és adnak bővebb tájékoztatást a részletekről. 

csomagszállítás ára
Költöztetés Írországból

Költöztetés Írországból hazaköltözőknek

Költöztetés Írországból azoknak, akik visszatérnek a hazájukba. A szolgáltatásunk nem csak színvonalban, árban is nagyon meggyőző.

A költözés mellett döntött, elhagyja Írországot és hazatér Magyarországra? Szüksége lesz egy cégre, ami ilyen távolságra is vállal szállítást nagyobb mennyiségű holmihoz is. Sokan tartanak attól, hogy egy ilyen kaliberű költözés nagyon drága dolog. Valóban megnöveli a költségeket az útvonal hossza, az, hogy több száz kilométerre kell szállítani sokszor egy komplett lakást vagy házat. Nem mindegy azonban, hogy mennyire drága egy ilyen szolgáltatás, illetve mit tud ajánlani egy cég a szolgáltatásaiban az ügyfeleknek.

Bízza ránk a költöztetést Írországból, ha korrekt áron keres olyan szolgáltatást, amiben maximálisan megbízhat! Gondoskodunk arról, hogy minden ingósága hiánytalanul megérkezzen az új lakóhelyére, anélkül, hogy bármi baja esne a hosszú út során. A költöztetés Írországba olyan költségeket foglal magába, mint az összes csomag súlya és térfogata alapján szabott díjak. Ezeket az árakat igyekszünk megtartani és az aktuális helyzethez igazítani. Nem az a célunk, hogy az ügyfeleken gazdagodjunk meg, hanem az, hogy könnyebbé és biztonságosabbá tegyük a külföldről költözködők dolgát profi szolgáltatásunkkal. A költöztetés Írországból is háztól-házig értendő, tehát a megadott címekre érkezünk és az ügyfélnek a leggyorsabb szállítást biztosítjuk.

A külföldről történő költözés sok előkészülettel jár, velünk ki tudja pipálni a biztonságos és megbízható szállítást, egészen az új lakcíméig. Költözzön velünk, ha azt szeretné, hogy jól induljon az új élete és nem akar bonyodalmakkal bajlódni már a szállítás során!

Mindenkinek ajánljuk a szolgáltatásunkat, aki szeretne megbízható költöztetést Írországból igénybe venni. Az árainkról az erre vonatkozó menüpontban tud tájékozódni. Minden régi és új ügyfelünk figyelmét felhívjuk arra, hogy október 1-től érvényes, új díjszabás lép érvénybe. Garantáljuk a megbízható költöztetést Írországból Magyarországra vagy más országba is.

A csomagok szállításának árairól röviden

Csomagot szeretne küldeni külföldre, de aggódik a >csomagszállítás ára miatt? Nem érdemes emiatt ódzkodnia a csomagküldéstõl, hiszen kifejezetten kedvezõ árakat is találhat, és a csomag súlyától, méretétõl, illetve térfogatától függõen önmaga is kiszámolhatja a költségeket!

A csomagszállítás ára egyrészt függ a csomag térfogatától, ami a teherszállító autóban elfoglalt helye miatt sarkalatos kérdés. Ha nagy méretû csomagról van szó, akkor több helyet foglal el a többi küldeménytõl, ami miatt emelkedik az ár is, hiszen ellenkezõ esetben a csomagszállítást végzõ vállalkozásnak keletkezhet vesztesége. Ha viszont kis méretû csomagról van szó, akkor akár egészen alacsony összegért is elszállítható. Ha az Ön küldeménye viszonylag kicsi, akkor nem kell aggódnia a költségek miatt, ha viszont nagyobb, akkor érdemes megtekintenie a fenti táblázatot, amelybõl kiszámolhatja, mennyit kell majd fizetnie.

A másik szempont, ami alapján a csomagszállítás ára kiszámolható, a küldemény súlya, ami az üzemanyag-fogyasztásra van hatással, ezért magasabb díjat kell fizetni érte, könnyû csomagnál pedig kevesebbet. Nyilvánvalóan nem ennyire egyszerû, hiszen egy csomag lehet kisebb, de rendkívül nehéz is, ami miatt a csomagszállítás árának kalkulálása összetettebb folyamat, ám megoldható a fenti táblázat segítségével.

További, a csomagszállítás árát befolyásoló tényezõ a távolság; ezt talán nem szükséges magyarázni, ám, ha az Európai Unión belül, illetve az Egyesült Királyság, vagy Írország területére szeretne csomagot küldeni, akkor jókora távolságokról beszélünk.

Amennyiben csomagot szeretne küldeni, és a cél külföldön található, bízza ránk küldeményét, és nem kell aggódnia a csomagszállítás ára miatt! Cégünk rendszeresen szállít csomagokat az Egyesült Királyság, Skócia, Wales, és Írország területére, de az EU más tagállamaiba is, ezért árainkat viszonylag alacsonyan tudjuk tartani.

A csomagszállítás ára megéri, mert biztonságosan megérkeznek küldeményi a címzetthez, ha ránk bízza a feladatot! Ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetõségeink egyikén!

csomagszállítás ára
Hck Futárszolgálat | Tel: 06-30/943-22-23 | E-mail: hckfutar@gmail.com |