Facebook
Pinterest
Blogger
Flickr
Youtube

Áraink

 

  Megfizethető biztonság  

Csomag szállítási díjai

Csomag súlya

Megengedett térfogat

Ár
(Írország - Észak-Írország)

10Kg-ig

100 liter

40 EUR

20Kg-ig

max 200Liter

55 EUR

30Kg-ig

max 300Liter

70 EUR

30-50Kg között

max 500Liter

2,3 EUR/Kg

50-100Kg között

max 1m3

2 EUR/kg

100Kg felett

max 3m3

1,8 EUR/Kg

Írországból, és Észak-Írországból vállalunk költöztetést a Benelux államokba, Németországba, Ausztriába, de más országokba is meg tudjuk oldani! Kérjen ajánlatot!

Fix áras termékek:

  • Kerékpár szerelve* 70 EUR
  • Kerékpár szereletlenül 100 EUR
  • Matrac 0,2 EUR/Liter

* pedál leszerelve, kormány elforgatva

Ha több csomag, küldeménytétel van, akkor a küldemények összesített súlya és térfogata alapján kalkuláljuk a szállítási díjat, nem pedig csomagonként.
Kérem, a pontos árakért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetõségeinken!

Megjegyzés

50 kg feletti csomagszállítás ( motorkerékpár és kerékpár szállítás ) esetén, kérjen ár ajánlatott az alábbi e-mail címen: hckfutar@gmail.com , illetve telefonon a +36 30 9432 223 telefonszámon. Megadandó paraméterek melyek az árajánlat megadásához szükségesek; felvételi cím (irányítószám elég), lerakási cím (irányítószám elég), szállítás kért idõpontja, küldemény össztérfogata és összes súlya.

Komplett vagy részleges költözési igény esetén is hasonló képen kérjük eljárni.

Internetes aukciós vásárlások (e-bay, amazon, stb.) esetén vállaljuk küldemények hazahozatalát. Árajánlatot és szállítási idõpontot a fent megnevezett elérhetõségeinken kaphat.

Kerékpár és motorkerékpár szállításnál, árajánlat bekérésekor, kerékpároknál feltétlen adja meg a darabszámot és méretezést, (kisgyermek, gyermek, felnõtt méret-e) illetve a típus megjelölést motorkerékpároknál.

Terjedelmes, alacsony súlyú küldemények, költözések esetén térfogat alapján kalkuláljuk árainkat.

2015 decemberétõl kapacitás bõvítést hatottunk végre, mely egy vadonatúj 18 köbméter térfogatú, 4,7 méter raktérhosszúságú, 2,1 méter raktérmagasságú és 1.8 méter raktérszélességû Iveco Daily tehergépjármûben testesül meg. Ezzel a technikával igazán nem okoz gondot, akár 4 db nagy kategóriás motor elszállítása sem, köszönhetõen az extra hosszúságnak. Vagy akár a kajak-kenu sportra gondolva, ezen sporteszközök is simán szállíthatóak, stb.

Mindennek eredménye képen, mostantól a lehetõ legjobb árakat igyekszünk adni, legyen szó nagy terjedelmû áruszállításról, költöztetésrõl, motor- vagy quad szállításáról, a teljesség igénye nélkül.

Válassza a 9 éve mûködõ, egyik legmegbízhatóbb futárszolgáltatást, zsúfoltságtól és stressztõl mentessen, ugyanolyan szállítási díjakon, mint amit a diszkont futárszolgáltatások tudnak nyújtani. Ne felejtse, minõségi szolgáltatás, rejtett költségektõl mentessen, diszkont áron, a régi megbízható emberekkel, Istvánnal és jómagammal, Balázzsal.

Ha még több információra van szüksége csak görgessen lentebb

A csomagok szállításának árairól röviden

Csomagot szeretne küldeni külföldre, de aggódik a >csomagszállítás ára miatt? Nem érdemes emiatt ódzkodnia a csomagküldéstõl, hiszen kifejezetten kedvezõ árakat is találhat, és a csomag súlyától, méretétõl, illetve térfogatától függõen önmaga is kiszámolhatja a költségeket!

A csomagszállítás ára egyrészt függ a csomag térfogatától, ami a teherszállító autóban elfoglalt helye miatt sarkalatos kérdés. Ha nagy méretû csomagról van szó, akkor több helyet foglal el a többi küldeménytõl, ami miatt emelkedik az ár is, hiszen ellenkezõ esetben a csomagszállítást végzõ vállalkozásnak keletkezhet vesztesége. Ha viszont kis méretû csomagról van szó, akkor akár egészen alacsony összegért is elszállítható. Ha az Ön küldeménye viszonylag kicsi, akkor nem kell aggódnia a költségek miatt, ha viszont nagyobb, akkor érdemes megtekintenie a fenti táblázatot, amelybõl kiszámolhatja, mennyit kell majd fizetnie.

A másik szempont, ami alapján a csomagszállítás ára kiszámolható, a küldemény súlya, ami az üzemanyag-fogyasztásra van hatással, ezért magasabb díjat kell fizetni érte, könnyû csomagnál pedig kevesebbet. Nyilvánvalóan nem ennyire egyszerû, hiszen egy csomag lehet kisebb, de rendkívül nehéz is, ami miatt a csomagszállítás árának kalkulálása összetettebb folyamat, ám megoldható a fenti táblázat segítségével.

További, a csomagszállítás árát befolyásoló tényezõ a távolság; ezt talán nem szükséges magyarázni, ám, ha az Európai Unión belül, illetve az Egyesült Királyság, vagy Írország területére szeretne csomagot küldeni, akkor jókora távolságokról beszélünk.

Amennyiben csomagot szeretne küldeni, és a cél külföldön található, bízza ránk küldeményét, és nem kell aggódnia a csomagszállítás ára miatt! Cégünk rendszeresen szállít csomagokat az Egyesült Királyság, Skócia, Wales, és Írország területére, de az EU más tagállamaiba is, ezért árainkat viszonylag alacsonyan tudjuk tartani.

A csomagszállítás ára megéri, mert biztonságosan megérkeznek küldeményi a címzetthez, ha ránk bízza a feladatot! Ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetõségeink egyikén!

csomagszállítás ára
Hck Futárszolgálat | Tel: 06-30/943-22-23 | E-mail: hckfutar@gmail.com |