Facebook
Pinterest
Blogger
Flickr
Youtube

HCK futár szolgáltatásai

 

Ha igénybe szeretné venni szolgáltatásainkat, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!  

...

Több éves tapasztalattal rendelkezünk

- Csomagszállítás
- Nemzetközi csomagszállítás
- Kerékpár és motorkerékpár szállítás
- Kisállat szállítás /kutya, macska, tengerimalac, papagáj szakszerû szállítása/
Magyarországról Írországba ill. Írországból Magyarországra
- Egyéb megrendelések teljesítése belföldön és külföldön.
- E-bay szállítás

Minden típusú autóalkatrész beszerzése és szállítása, akár a piaci árak alatt is!
Kitûnõ kapcsolatok a Bárdi autóhálozatnál. Tekintse meg csomagküldési árlistánkat itt.

Jó tudni!

Motor szállításánál célszerû ideiglenesen eltávolítani az oldalidomokat illetve a oldaldobozokat a jobb rögzíthetõség érdekében. Az üzemanyagtartályból az üzemanyagot eltávolítani! Szállítás fetétele,a motornak a kisérõ íratai (forgalmi engedély) és meghatalmazás 2 tanúval aláíratva.

Kerékpárok szállításánál a kormányt a vázzal egy síkba fordítjuk.

Kisállat szállítás:
A kisállatok utaztatásához be kell tartani bizonyos szabályokat, ezekrõl a következõ oldalakon tájékozódhat: http://www.petpassport.hu/ továbbá http://www.defra.gov.uk/wildlife-pets/, de az állatorvos is tud hasznos információkkal szolgálni. Kutyaszállítás, macskaszállítás, tengerimalac szállítás, papagájszállítás - mindezt a HCK Futártól.

Legközelebbi indulási idõpontok és útvonalak
Érdeklõdjön a részletekrõl elérhetõségeinken.

Görgessen lentebb és ismerje meg szolgáltatásainkat részletesebben

Mit küldhet és mit nem: ételcsomag szállítás Írországba

Az otthoniaktól érkező szeretetcsomagok valódi, kincset érő küldemények. Az ételcsomag szállítás Írországban élőknek továbbít ehető szeretetet.

Sokan döntenek úgy, hogy külföldön kezdenek új életet és a jobb élet, a ragyogóbb lehetőségek, a sikeresebb karrier reményében elköltöznek. Ez a döntés komoly áldozattal is jár, hiszen a család, a rokonok egy része itthon marad, elszakadnak egymástól a családtagok.

Egy kis csomagnyi szeretet otthonról

A külföldön élőknek rengeteg új élménnyel, új szokásokkal és új ízekkel is meg kell ismerkedniük. Érthető, ha nemcsak honvágyuk támad néha az otthonuk után, de a magyar konyha ízeit is gyakran visszasírják. Olyan jól esne egy fűszeres, forró gulyás a téli hidegben, hiányzik a szaloncukor a külföldön ünnepelt karácsonyokból és a nagymama utánozhatatlan vasárnapi süteménye is csak az emlékekben illatozik már.

A csomagküldésnek köszönhetően lehetséges a külföldön élő rokonoknak, barátoknak küldeni egy kis hazait. A karácsonyi csomagfeladás egy kedvelt szokás, de más alkalmakkor is megörvendeztetheti a rokonokat egy doboznyi finomsággal.

Így pakoljon ételcsomagot

Ügyeljen néhány szempontra, mielőtt megpakolja minden jóval a dobozt, különben csalódást fog okozni a címzetteknek! 

 1. Az élelmiszercsomag küldés első számú szabálya, hogy csak az kerülhet a dobozba, ami bírja az utazást. Se romlandó, se fagyasztott élelmiszer nem mehet a futár kezébe. Ugyanez vonatkozik a készételekre is.
 2. Ami mehet a dobozba: csomagolt, zacskós, tasakos, konzerv stb. élelmiszer.Száraz, füstölt, instant vagy erjesztett élelmiszerek szintén kibírják az utazás napjait.
 3. A válogatáson kívül a csomagolásra is fordítson gondot. A folyós állagú élelmiszerek jól záródó üvegbe, dobozba kerüljenek és kapjanak plusz védőcsomagolást. Nincs rosszabb, mint átvenni és felnyitni egy olyan csomagot, amiben mindent eláztatott a házi savanyúság leve.

Ön kiválasztja, becsomagolja, mi pedig eljuttatjuk Írországba az ételcsomagot. Nem csak karácsonykor számíthat ránk, bármikor elvisszük a finom hazait a családnak!

Ételcsomag szállítás írországba
Nehéz csomag szállítás Írországba

Küldje velünk: nehéz csomag szállítás Írországba

Elvisszük a csomagot!

A súly és a méret nem akadály, ha nagyobb és nehezebb csomagot szeretne elküldeni. A nehéz csomag szállítás Írországba jó áron, késés nélkül történik.

Márkás mosogatógép, robogó, egy méretes komód vagy egy új és törékeny zongora is lehet olyan küldemény, amit a feladója el szeretne juttatni valahová és valakinek. A meghatározott súly fölé sorolható küldemények már nehéz csomagnak számítanak. Ha a csomag még a szállítható súlyhatár alatt van, garantáltan elvisszük oda, ahová küldik. A futárszolgálatunk által szállítható, maximális súly akár 500 kg feletti terhet is jelenthet. A rendelkezésre álló géppark az, ami elsősorban a döntő. Mi sporteszközt, járművet is tudunk szállítani.

Készítse fel a csomagot!

A nehéz csomag felkészítése az útra általában a feladó dolga. Itt már szükség van egy kis felkészülésre, mert senki nem szeretne megkarcolt bútort, betört lámpájú motort vagy tönkrement háztartási gépet kézhez kapni. Amennyiben a méretek lehetővé teszik, a küldemény kerülhet dobozba, de ügyeljen rá, hogy az új és erős doboz legyen.

A megerősített lezáráson túl a doboz köré plusz védőréteg is kerülhet, például fólia képében. A bélelőanyagról se feledkezzen meg. Itt már nem elég az újságpapír vagy a polisztirol golyó, helyette részesítse előnyben a hullámpapírt például. Ezt használják a webáruházak is, nem véletlenül. Ez a töltőanyag azért is olyan jó döntés, mert elegendő mennyiséget a dobozba halmozva magának a doboznak a merevségét is elő tudja segíteni.

Az illesztések lezárásához ne madzagot használjon, mert az könnyen beleakad bármibe és el is szakadhat, helyette több rétegben erős ragasztószalagot javaslunk. Ha lehetősége van rá, akár több dobozt is használhat egymásba rakva.

A nemzetközi csomagszállításban nem ismerünk lehetetlent. Az ügyfeleinknek a határokon keresztül is eljuttatjuk a ránk bízott küldeményét a megadott írországi címre. A feladó és a címzett is számíthat a szakértelmünkre, a felkészült és lelkiismeretes munkákra. Elvisszük az érkező küldemény örömét mindenkinek.

Motorkerékpár-szállítás Írországba: a biztonság a legfontosabb!

Motorkerékpár-szállítás Írországba szakszerűen és biztonságosan - hogy Önnek eggyel kevesebb teendője legyen a költözés előtt!

Ha Írországba költözik, és nem csak a legszükségesebbeket szeretné magával vinni, akkor szüksége lehet egy szállítmányozással foglalkozó vállalkozás segítségére, ami megoldja Ön helyett a problémát. Ilyenkor nem csupán a bútorokra és egyéb, a háztartásban szükséges dolgokra kell gondolni, hanem gyakorlatilag mindenre, ami nem fér el egy kézitáskában, vagy az autó csomagtartójában - például szeretett motorkerékpárjára is!

Írországig több, mint 2.000 kilométert kell közúton levezetni, ezért nem is csoda, ha sokan inkább a repülőgépet preferálják, ilyenkor azonban a költözködést máshogy kell megoldani. Sokan választják az autót is, hiszen így több holmit tudnak magukkal vinni, ám egy motorkerékpár így sem fér el az autóban, az utat megtenni vele pedig embert próbáló feladat, különösen, ha robogóról van szó, amivel autópályára hajtani gyakorlatilag illegális. A leginkább kézenfekvő megoldás, ha a motorkerékpár szállítását Írországba egy erre - vagy erre is - szakosodott cégre bízzuk, hiszen így biztonságban érkezik meg a célba, és fáradságunkba sem kerül.

Fontos azonban, hogy ne feledkezzünk meg az előkészületekről; a motorkerékpár-szállítás Írországba megterhelő lesz a gépnek, és persze a sérülés veszélyét is jobb csökkenteni. Épp ezért érdemes a kisebb, leszerelhető alkatrészektől megszabadítani a motort, és a becsomagolására is érdemes rászánni az időt, azaz legalább a fényezett részeket védeni az esetleges karcolódástól. Sajnos erre megvan a lehetőség, ám kollégáink szaktudása és tapasztalata garanciát jelent arra, hogy a motorkerékpár a szállítás végén ugyanabban az állapotban kerül átadásra, ahogy azt megelőzően Ön használta!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne megbízni bennünket motorkerékpárja szállításával Írországba, illetve, ha kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

motorkerékpár szállítás írországba
Nemzetközi csomagszállítás

Nemzetközi csomagszállítás biztonságosan, gyorsan - hogyan?

A nemzetközi csomagszállítás napjainkban már megszokott és biztonságos, ám fontos, hogy a feladó is mindent megtegyen a csomag sikeres célba éréséért.

Nemzetközi csomagszállításra napjainkban gyakrabban van szükség, mint gondolnánk: egy internetes vásárlásnál, a költözködések során, vagy épp a csomagküldésnél is gyakran vesszük igénybe ezt a szolgáltatást. Fontos tényező ilyenkor a biztonság, vagyis az, hogy a csomag sértetlenül és gyorsan jusson el a célba, de ehhez a feladónak is körültekintőnek kell lennie: egy megbízható, nemzetközi csomagszállítással foglalkozó céget kell felkérnie a feladatra, és természetesen a csomagolást is úgy kell megoldania, hogy az megvédje a benne található értékeket az út során.

Az egyszerűbb lépés a csomagolás, tehát lássuk először ezt! A csomagokat az út alatt, illetve a be- és kipakolás során számos hatás érheti: ütés, vagy akár nedvesség is, ezek pedig tönkre is tehetik a tartalmukat. Rengeteg ötletet és tanácsot lehet olvasni az interneten a strapabíró csomagolásról, amelyekkel elkerülhetőek a sérülések, de néhányat mi is felsorolunk.

A csomagolást a benne elhelyezett tárgyakhoz kell igazítani, hiszen míg egy ruhadarabnak nincs különösebb szüksége ütődés elleni védelemre, addig más tárgyaknak már lehet. Az ütődés elkerülése végett érdemes a törékenyebb-sérülékenyebb tárgyakat valamilyen puha anyagba csomagolni, majd dobozba helyezni, és a fennmaradó helyet kitölteni; erre a legegyszerűbb megoldás az összegyűrt újságpapír. A nedvesség elleni védelem már keményebb dió, de szerencsére a nemzetközi csomagszállítást végző cég ebben is a segítségünkre lesz, ám ettől függetlenül érdemes műanyag fóliával védeni a csomagot az esetleges esőcseppek ellen.

A cég kiválasztása már keményebb dió, de szerencsére nem lehetetlen; a cégek nagy többsége tartja magát a megbeszéltekhez, de ettől függetlenül érdemes az interneten rákeresni az elégedettségre és az ajánlásokra. A megbízhatóságon túl a legfontosabb tényezők a gyorsaság és a költségek, és, ha ezek megfelelőek, már meg is lehet rendelni a nemzetközi csomagszállítást!

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége a nemzetközi csomagszállítással kapcsolatban, illetve, ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Nehéz csomag szállítása Írországba biztonságosan

Nehéz csomag szállítása Írországba? A súlyos csomagokat is jól kezeljük, nagyobb távolságra is biztonságosan szállítunk küldeményt!

A csomagokat nem lehet olyan könnyen az útjukra bocsátani, mint a leveleket, borítékos küldeményeket. A dobozolt küldeményeknél gondoskodni kell a megfelelő csomagolásról. A csomagolás védi a küldeményt, de a doboz és a dobozba kerülő csomagolóanyag is minőségi anyagból készüljön. Az átlagosnál nehezebb küldeményeknek már raklapra is szükségük van.

nehéz csomag szállítását Írországba bízza ránk és mi egészen Írországig visszük a küldeményét! A nehéz csomag szállításról Írországba érdemes pár, alapvető információt tudni. Vannak a nagyobb méretű vagy nagyobb súlyú csomagok, amik lehetnek akár 100 kg felett is. Természetesen léteznek súlyhatárok, tájékozódni kell, hogy mekkora az a méret, ami még elszállítható. A nehéz csomag szállítása komoly biztonsági kockázattal is jár. A raklapos csomagküldés esetén ügyelni kell arra, hogy a raklap mérete is meghatározott számokhoz van kötve. A küldeményt szállításra kész állapotban kell átadni a futárnak, úgy, hogy az út során ne tudjon kárt tenni se a szállító járműben, a többi csomagban vagy magukban a szállítókban.

A nehéz csomag szállítása Írországba szakszerűen történik, ha minket választ. A csomagot háztól-házig szállítjuk, legyen az bútor, jármű, berendezés vagy alkatrész. Az áraink megfizethetőek, a honlapunkon közzétettük az aktuális útvonalainkat és indulási időpontjainkat is. A nehéz csomag szállítása Írországba Önnek csak egy kis ügyintézésbe és telefonhívásba kerül, a nehezét mi elvégezzük!

A csomagszállítás külföldre sok kihívással jár, de ezeket nem kell Önnek megoldania. A hivatásos csomagküldő cégek, mint amilyen a miénk is, felkészülten vágnak neki minden egyes megbízásnak. Amennyiben a szolgáltatásainkra van szüksége külföldi csomagküldéshez, keressen minket bizalommal! A nehéz csomag szállítását Írországba elvégezzük a megbeszélt feltételek szerint. A részletekről érdeklődjön az egyik elérhetőségünkön!

Nehéz csomag szállítása Írországba biztonságosan
Észak-Írországba költözne?

Észak-Írországba költözne?

Észak-Írországba költözne, és szeretné ezt minél simábban megoldani? A gördülékeny költözés nem megoldhatatlan; még ilyen távolságba sem!

Észak-Írországba költözni viszonylag kevesen akarnak hazánkból, hiszen az ország az Egyesült Királyság része, és nem része az Európai Uniónak. Ennek ellenére épp elegen gondolják úgy, hogy érdemes lehet Észak-Írországba költözni - hiszen gyönyörű tájak, hangulatos települések és kedves emberek várják őket, nem is beszélve arról, hogy munkalehetőségekkel is bőven ellátott területről van szó -, hogy egy szolgáltatás erre az igényre alapozva beindulhasson, hiszen a költözködés sosem egyszerű, és mindig jól jön, ha szakértők nyújtanak segítséget egy ilyen helyzetben.

Az Észak-Írországba költözés azonban nem egyszerű, hiszen az ország légvonalban is 2.000 kilométerre fekszik hazánktól, közúton pedig még ennél is hosszabb utat kell megtenni a legközelebbi pontjáig. Ha csak turistaként keressük fel ezt a gyönyörű országot, akkor is hosszadalmas és fárasztó az utazás, ha viszont egy egész életet kell innen odáig költöztetnünk, az szinte lehetetlennek tűnik; de persze egyáltalán nem az!

Cégünk segít Önnek is, ha Észak-Írországba költözne, és segítségre lenne szüksége bútorai és holmijai szállításához. Csupán arra van szükség, hogy biztonságosan becsomagoljon mindent, majd átadja kollégáinknak a dobozokat és már holmikat, és mi a lehető legrövidebb időn belül eljuttatjuk a teljes rakományt az Ön új címére. A kiutazást ezek után már bárhogy megoldhatja - repülőgéppel, vagy épp közúton, autóval -, és nem kell törődnie semmi mással, csak a felkészüléssel az új életére! Válassza Ön is cégünk szolgáltatását, bízza ránk a költöztetést, és garantáljuk, hogy nem kell majd aggódnia semmi miatt, ami a költözködéssel kapcsolatos!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését szolgáltatásunk iráni, és bővebb információra lenne szüksége az Észak-Írországba költözés menetével és árával kapcsolatban, illetve, ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Költöztetés Írországba a legnagyobb kényelemben

Költöztetés Írországba megbízhatóan és szakszerűen, kisállattal együtt is! Számunkra nincs lehetetlen, gond nélkül eljuttatunk mindent a célállomásra!

Aki költözött már valaha, jól tudja, hogy okos tervezéssel és gondos előkészületekkel zökkenőmentessé lehet tenni a feladatot. Ám akkor, ha nem csak zsákokat és dobozokat kell szállítani, hanem egy kisállatot is, ráadásul az úti cél Írország, a dolog sokkal összetettebb. Egy ekkora feladatot már nem érdemes egyedül véghez vinni, ennél sokkal okosabb megoldás profi csapatra bízni a költöztetést Írországba.

A határokon átívelő költözés már önmagában akadályokba ütközhet, a kisállat szállítás pedig kifejezetten olyan feladat, ami szakszerű megoldásokat követel. Minden bizonnyal ezt is meg lehet oldani segítség nélkül, viszont időt, energiát és sok-sok idegeskedést lehet megspórolni profi segítséggel, ez pedig garantáltan jól jön, ha valaki egy másik országban kezd új életet.

Mi átvállaljuk a feladatot, hogy Önnek csak a költözés izgalma maradjon! Jól hangzik, igaz? Nincs más dolga, mint felkeresni minket és egyeztetni velünk a részleteket, a költöztetés Írországba a mi dolgunk!

Költöztetés Írországba a legnagyobb kényelemben
Csomagszállítás ára Írországba

Csomagszállítás ára Írországba: kevesebb, mint gondolná!

csomagszállítás ára Írországba kifejezetten kedvező is lehet, csupán a megfelelő szolgáltatót kell megtalálni hozzá.

Írország ugyan viszonylag messze van, ám napjainkban a távolság már nem akadály; a repülőút mindössze néhány óra, és a csomagok küldése is rövid ideig tart, ráadásul kifejezetten olcsónak számít mindkettő. Mivel az ország az Európai Unió tagja, rengeteg magyar él a városokban és a kisebb településeken, de természetesen családtagjaik egy része hazánkban tartózkodik. A kapcsolattartás egyszerű, egymás meglátogatása szintén, ám erre nem mindig van idő, és ezen az sem változtat, hogy időnként szükséges lenne valamilyen tárgy, vagy dokumentum átadására. A legtöbben ilyenkor kivárják a következő látogatást, pedig a csomagszállítás ára Írországba nem annyira magas, hogy ne érje meg kifizetni.

A kedvező árak azonban nem a nemzetközi postázásra vonatkoznak; főként a nagyobb méretű csomagok esetében nem. Ilyenkor a legjobb megoldás egy olyan szállítmányozó céget megkeresni, amely kifejezetten az ír szigetre kézbesít csomagokat és más küldeményeket, hiszen a szolgáltatás lényege éppen az, hogy csökkentse a csomagszállítás árát Írországba. A gyűjtő-terítő fuvarozás alapvetően az ilyen küldemények kézbesítésére szolgál, azaz felveszik a feladótól a csomagot, majd a célországba érkezés után minden egyes címzettnek kézbesítik is azt.

Ha az Ön rokonai is az ír szigeten élnek, és szeretne a részükre eljuttatni bármilyen, akár nagyobb méretű küldeményt, cégünk az Ön rendelkezésére is áll! Ha bennünket választ, nem kell aggódnia: a csomagszállítás ára Írországba kifejezetten kedvező, ráadásul a csomagok megérkezése is garantált. Fontos, hogy a súlytól és a térfogattól függően eltérő a csomagok szállításának ára Írországba, tehát ezzel kapcsolatban érdemes előre tájékozódnia.

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége a csomagszállítás áráról Írországba, illetve, ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Motorkerékpár szállítás Írországba maximális biztonságban

Motorkerékpár szállítás Írországba megbízhatóan és szakszerűen, hogy a legnagyobb biztonságban tudhassa kedvenc járgányát!

Sokan nem csak egyszerű közlekedési eszközt látunk motorunkban vagy éppen kerékpárunkban, hanem rajongásunk tárgyát. Gondosan karbantartjuk és odafigyelve használjuk, hogy sokáig megőrizze kiváló állapotát, és bizony, nem szívesen adjuk ki a kezünkből. Pedig van olyan helyzet, amikor éppen azzal tesszük a legjobbat, ha szakértők gondjaira bízzuk a járgányt. Éppen ilyen a motorkerékpár szállítás Írországba, amit ugyan megpróbálhatnánk egyedül vagy ismerősök segítségével megoldani, de az szinte biztosan kudarcba fulladna.

A megoldás természetesen az, ha a motort egy profi csapatra bízzuk, akik pontosan tudják, hogyan kell biztonságosan a célállomásra juttatni egy ilyen értékes és sok szempontból kényes szállítmányt. Megvan ugyanis a módszere annak, hogy a motorkerékpár szállítás Írországba teljesen biztonságos legyen, csupán egy kis rutin kell hozzá, hogy tudjuk, mik azok a kritikus pontok, amikre figyelni kell. Akár utána is lehetne olvasni, hogy mi mindenre érdemes figyelni, de ha nem szeretnénk kockáztatni, egyszerűen nem éri meg szakemberek nélkül intézni a szállítást. Rengeteg bosszúságot spórolhatunk meg magunknak, ha keresünk egy megbízható fuvarozó céget, nem beszélve arról, hogy a motorkerékpár szállítás Írországba garantáltan kedvezőbb anyagilag, mint egy komolyabb sérülés javíttatása.

Ha hosszabb időt tervez a smaragd szigeten tölteni, és nem szeretné nélkülözni kedvenc járgányát, a motorkerékpár szállítást Írországba bízza ránk! Mi pontosan tudjuk, hogyan kell felkészíteni a szállításra a motort, illetve a kerékpárt ahhoz, hogy ne érje sérülés, így biztos lehet benne, hogy olyan állapotban veheti át, ahogyan legutóbb használta. A motorkerékpár szállítás Írországba biztonságos, kényelmes és megfizethető, ha minket választ. A szállítás feltételeiről és díjszabásunkról mindent megtudhat honlapunkon, ha pedig érdekli a szolgáltatásunk, forduljon hozzánk bizalommal!

motorkerékpár szállítás Írországba
Csomagküldés Írországb

Csomagküldés Írországba rizikó nélkül!

csomagküldés Írországba velünk egyszerű! Adja fel a csomagját, mi pedig vigyázunk rá egész úton!

Egy külföldre küldött csomagot számtalan baj érhet az átlagosnál hosszabb út során. A csomag könnyen megsérülhet, el is törhet, ami benne van, késlekedés alakulhat ki, de akár az is előfordulhat, hogy soha nem ér oda a megadott céljához. A csomagküldés Írországba szintén járhat ezekkel a kockázatokkal, de nem velünk! 

Küldje el a csomagját Írországba egy olyan céggel, ami céges és magán megbízásokat is vállal! A jelenlegi szabályok és árak mellett bizony jól meg kell gondolni, hogy mit, mennyiért és hová küld az ember, különösen külföldre. Mi segítünk minden ügyfelünknek abban, hogy az írországi csomagküldésbe fektetett pénz ne vesszen el és siker koronázza a csomagfeladást. Kisállat, autó alkatrész vagy e-bay küldemény egyaránt szerepel a feladható csomagok között!

A szolgáltatásainkról érdeklődjön a honlapunkon megadott elérhetőségek valamelyikén! Kollégáink segítenek megtalálni a legelőnyösebb megoldást Önnek is!

nemzetközi csomagszállítás

Kerékpár és motorkerékpár szállítás - mire kell figyelni?

Kerékpár és motorkerékpár szállítás megbízható cégtől, kedvező áron! Forduljon hozzánk profi szolgáltatásért, bízza ránk kedvenc kétkerekűje szállítását!

A kerékpárok és motorkerékpárok szállítására több okból kifolyólag lehet szükség. Minden esetben fontos azonban, hogy minimalizáljuk annak az esélyét, hogy a jármű esetleg megsérül. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy ennek érdekében mi mindent tehetünk! 

Először is nagyon fontos, hogy a kerékpár és motorkerékpár szállítását bízzuk egy profi cégre, ami rendelkezik a szükséges eszközökkel. Ha biztosra szeretnénk menni, akkor ezzel kapcsolatban nem érdemes ismerőstől szívességet kérni, akinek semmilyen tapasztalata nincs ezen a téren. Ha ugyanis útközben a bicikli vagy a motor megsérül, akkor a javítási költségek valószínűleg sokkal magasabbak lesznek, mintha alapból egy profi cég szolgáltatását vettük volna igénybe, nem beszélve a rengeteg bosszúságról és kellemetlenségről. 

kerékpár és motorkerékpár szállítás során elengedhetetlen a megfelelő, stabil rögzítés. Ennek érdekében a motorról ajánlott például ideiglenesen leszerelni az oldalidomokat. Fontos, hogy a járművet üres üzemanyag tartállyal szállítsuk. A bicikli szállításánál szintén meg kell akadályozni a feldőlést, ennek érdekében érdemes a kormányt a vázzal egy síkba fordítani. 

Természetesen egy megbízható cég csak akkor vállalja a kerékpár és motorkerékpár szállítást, ha a jármű rendelkezik az ehhez szükséges dokumentumokkal és a tulajdonos meghatalmazásával. Amennyiben Ön szeretne biztosra menni, és tapasztalt csapatra bízná a feladatot, jó helyen jár! A HCK Futár Kft. megfizethető áron áll rendelkezésére a kerékpár és motorkerékpár szállítással kapcsolatban.

Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal bővebb  tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén. Döntsön a megbízhatóság mellett és vegye igénybe szolgáltatásunkat kerékpár és motorkerékpár szállításhoz

Nemzetközi csomagszállítással a nagy távolságok is kisebbnek tûnnek!

Régen a postai küldeményeknek nagy jelentõségük volt, hiszen az egymástól távol élõ vagy dolgozó és szolgálatot teljesítõ családtagok, ismerõsök között tartottak fent köteléket. Ma is megvan ez a jelentõsége a csomagoknak, amik nagy távolságokra jutnak el és egy kis szeretetet, figyelmességet csempésznek a hétköznapokba.

A nemzetközi csomagszállítással a mi cégünk is szeretne hasonló módon hozzájárulni ahhoz, hogy a különbözõ országokban élõ, de egymáshoz közel álló családok, barátok küldeményekkel örvendeztessék meg egymást, gondoskodjanak egymásról. Egy olyan világban, ahol a személyes találkozás sem mindig akadálymentes, a nemzetközi csomagszállítás minden körülmények között jó választás.

Keressen fel minket bizalommal és vegye igénybe a nemzetközi csomagszállítással kapcsolatos szolgáltatásainkat! Megfizethetõ tarifákkal, megbízható szállítással segítünk a távolból is kapcsolatot tartani. A megadott elérhetõségeink egyikén kérdezzen tõlünk és indítsa útjára csomagját a közremûködésünkkel!

nemzetközi csomagszállítás
háztól-házig csomag küldés

Háztól-házig csomag küldéssel nincs más dolga, mint átadni a küldeményt a futárnak!

Csomagot feladni számos kihívással járhat. Az egyik ilyen, hogy idõt kell szakítani arra is, hogy a csomagot összekészítsük és feladjuk. A háztól-házig csomag küldéssel azonban ez az akadály is elhárul a gyors csomagküldés elõl!

A háztól-házig csomag küldés olyan szolgáltatásunk, amit azért alkottunk meg, hogy a csomagküldést mindenki számára egyszerûbbé, kényelmesebbé tegyük. Többé nem tolódik egyre késõbbre és késõbbre a csomag feladása, csak azért, mert Önnek nincs ideje vagy energiája még külön a csomag feladással is bajlódni. Csak megrendeli a csomagszállítást, idõpontot egyeztet és a hét bármelyik napján elmegyünk Önhöz, a nap bármely szakában, illetve a megadott címre a csomagért. A csomag felvételét követõen pedig a címzett hamarosan átveheti azt a megadott címen!

A háztól-házig csomag küldéssel idõben el tudja intézni a csomagküldést, csak lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetõségeink egyikén és a többit pedig bízza ránk! Csomagszállítás magas színvonalon, korrekt árakon!

Futárszolgálatunkkal biztonságban célba ér a küldeménye!

Levelek, csomagok, személyes tárgyak, ajándékok vagy kisállatok. Egy feladott csomagban sok minden lehet, ami a szívünknek kedves, aminek féltjük az épségét és amit nem szívesen bízunk idegenekre. A legszívesebben saját magunk vinnénk el annak, akinek szánjuk, de ez sajnos sokszor nem lehetséges. Az idõ, a távolság, a hétköznapi teendõk stb. miatt gyakran futárszolgálatra kell bízni a kézbesítést.

A futárszolgálatokkal kapcsolatban mindenkinek vannak jó és rossz tapasztalatai. A futárszolgálatok munkája nagy figyelmet, sõt bizalmat igényel, hiszen a csomagokban sokszor a szeretet, féltés tárgyi megnyilvánulásai utaznak.

Amennyiben a legjobb szolgáltatást szeretné igénybe venni, forduljon bizalommal a mi futárszolgálatunkhoz! Garantáljuk, hogy minden egyes küldeményt sikeresen és épségben elfuvarozunk és úgy kezeljük csomagjait, mintha csak a sajátjaink lennének! Írország vagy más EU-s úticél a végcél? Nem jelent számunkra kihívást!

A pontos árakról tájékozódjon honlapunkon, illetve kérjen bõvebb felvilágosítást a megadott elérhetõségeink egyikén!

Futárszolgálat
Futárszolgálatunk külföldre

Futárszolgálat külföldre: velünk nem keveredik el a csomagja!

Az online rendeléseknek megvan az a rizikója, hogy a megrendelt termék sosem érkezik meg a címzetthez, mert elkeveredik. Ugyanez igaz akkor is, ha feladunk egy csomagot, és külföldre küldjük azt. Sok múlik azon, hogy kire bízzuk a csomagunkat, milyen csomagküldõ szolgálatot választunk a feladatra.

Ha nem szeretne a csomagja után nyomozni, ügyfélszolgálatokkal levelezni és plusz költségeket szánni arra, hogy a csomagja célt érjen, akkor bízza egy olyan futárszolgálatra, ami nem hibázik! A futárszolgálatunk külföldre is kézbesít csomagokat, elsõsorban az Egyesült Királyság, Írország, Skócia területére. Mivel a szigetországban sokan szerencsét próbálnak magyarként is, így nagy a csomagforgalom országunk és a fenti országok között. Érthetõ, hogy nem mindegy, milyen céget bíz meg, ezért érdemes körültekintõnek lenni, ha futárszolgálatot külföldi kézbesítéshez választ.

A honlapunkon szereplõ elérhetõségeinken tud kapcsolatba lépni velünk. Futárszolgálatunk külföldre kézbesíti az Ön csomagjait is, méghozzá hiba nélkül, keressen minket bátran!

Nemzetközi csomagszállítással megbízhatóan érkezik meg rendelése!

Az internetes vásárlás kényelmes módja az olyan termékek beszerzésének, amiket nem tudunk vagy nem akarunk megvásárolni személyesen. Az e-kereskedelem egyik népszerû platformja az eBay. A világ számos pontjára szállítanak csomagot, így hozzánk, Magyarországra is, ám a kiszállítási díjak és a kiszállítási idõ is különbözõ lehet. Gyakran hetekbe telik, amíg a megrendelt áru megérkezik és nem lehet kiszámítani, hogy mennyi idõ alatt, vagy azt, hogy milyen állapotban.

Sok tényezõ van, ami befolyásolja, hogy a csomaggal és a szolgáltatással elégedett lesz-e a vásárló. Aki szeretne biztosra menni, annak ajánljuk a nemzetközi csomagszállítás szolgáltatását. A nemzetközi csomagszállítás Írországból rendelt eBay csomagok házhoz szállítását is bonyolítja. Ha minket választ, mindig kiszámítható módon juthat hozzá a megrendelt áruhoz és nem kell az eBay és az ott hirdetõk szolgáltatására, megbízhatóságára hagyatkoznia.

A nemzetközi csomagszállítással sosem lesz része csalódásokban, minden rendelésnél azt kapja, amit ígérünk. Keressen fel minket bizalommal!

nemzetközi csomagszállítás

Mit tehet Ön a zökkenõmentes nemzetközi csomagszállításért?

A nemzetközi csomagszállításnál egyesek sokat aggódnak amiatt, hogy idõben, megfelelõ állapotban megérkezik-e a küldemény. Ez nem csupán a szállítást végzõ szakemberektõl függ, hanem az ügyfelektõl is, ugyanis õk is tehetnek a zökkenõmentes folyamatért, mégpedig nagyon egyszerûen!

Ahhoz, hogy a nemzetközi csomagszállítás esetében ne történjen semmilyen kellemetlenség, és idõben megérkezzen a küldemény, óriási figyelmet kell fordítani a csomagolásra. A hosszú út során bármilyen behatás érheti ezeket a csomagokat a legnagyobb odafigyelés mellett is, erre pedig fel kell készülni, mégpedig úgy, hogy az ember körültekintõ a csomagolással kapcsolatban. Rengeteg ötletet, tippet lehet olvasni az interneten a strapabíró csomagolásról, mellyel elkerülhetõ, hogy kár érje a küldeményt.

Amennyiben bõvebb információkra lenne szüksége a témáról vagy igénybe venné a emzetközi csomagszállítással kapcsolatos szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal elérhetõségeinken!

csomagküldés kényelmesen
csomagküldés kényelmesen

A nemzetközi csomagküldéssel kényelmesen megérkeznek az ajándékok a családhoz!

Karácsonykor együtt ünnepel a család, de nem a megszokott módon, hanem külföldön gyûlnek össze a rokonok? Sokan élnek, dolgoznak és tanulnak Angliában vagy Írországban is, ezért minden alkalmat meg kell ragadni a találkozásra. Ha idén külföldön találkozik a család, szüksége lehet a nemzetközi csomagküldéssel kapcsolatos szolgáltatásunkra.

Nem szeretne túl sok csomagot magával vinni, hiszen a repülõjáratok poggyász díjai egyre csak emelkednek, ezért csak a legszükségesebbeket viszi magával egy kézi poggyászban? Mi lesz az ajándékokkal? Vegye igénybe a nemzetközi csomagküldés szolgáltatást, és mi gondoskodunk arról, hogy minden ajándék, meglepetés idõben és épségben megérkezzen a megadott címre! Írország területére egyaránt kérhet nemzetközi csomagküldést, és nem kell aggódnia a cipekedés, a súlyhatárok és plusz költségek miatt! Kedvezõ tarifákkal és elõnyös feltételekkel, mindenekelõtt pedig minõségi szolgáltatásokkal várjuk Önt is!

Legyen velünk a karácsony idén is meglepetésekben gazdag!

Kerékpár, motorkerékpár szállítás

Megbízható motorkerékpár szállítással foglalkozó céget keres? Költözik, de nincs mivel elszállítani motorkerékpárját, kerékpárját? Nem kell utánfutót bérelnie, hiszen ezek tetemes pluszköltséggel járnak és a felszerelésük idõigényes. A rögzítést is meg kell oldani és még akkor sem garantált, hogy sérülésmentesen elérkezik jármûve a kívánt helyre. Ne keresgéljen tovább a lehetõségek után, hiszen mi megoldjuk a szállítási gondját.

Kerülhet olyan helyzetbe is, hogy motorkerékpárja nem indul, szervízelésre van szüksége. Ilyen esetben is segítségére leszünk, elszállítjuk mûködésképtelen jármûvét az Ön által kijelölt helyre.

Nincs vizsgáztatva motorkerékpárja? Ebben is tudunk segíteni Önnek. Megoldjuk, hogy eljusson a vizsga helyszínére.

Ha motorkerékpár szállításról van szó, hívjon minket, mert:
 • szakszerûen és biztonságosan szállítunk
 • megfelelõen rögzítjük a szállítani kívánt motort vagy kerékpárt, hogy semmilyen sérülés ne érje
 • kedvezõ áron dolgozunk
Velünk veszélytelenül utazhat motorkerékpárja és kerékpárja!

A megbízható futárszolgálat

Szeretné biztonságban tudni csomagjait a költözés során? Motorját kellene elszállítani új, esetleg külföldi lakhelyére? A megfelelõ futárszolgálatot keresi?

Manapság egyre gyakrabban hallani emberekrõl, családokról, akik hosszabb-rövidebb ideig külföldön szeretnének szerencsét próbálni. Távolság és életszínvonal tekintetében kedvelt úti céllá vált Írország . A HCK Futárszolgálat ezekbe az országokba vállal szállítást, megbízható körülmények között, a lehetõ legrövidebb idõ alatt.

A csomagok transzportálása komplikált feladat. Az emberek –érthetõ módon- nem szívesen bízzák rá akárkire értékes és személyes tárgyaikat. A HCK Futárszolgálatnál hisszük, hogy az Ön elégedettsége a legfontosabb, ennek pedig a megbízhatóság ad alapot. Futárszolgálatunk tapasztalt kollégái azon munkálkodnak, hogy az Ön csomagjai, küldeményei pontosan és sérülésmentesen érkezzenek meg a célállomásra, legyen szó motorkerékpárról, poggyászokról vagy akár kisállatról.

Keresse fel futárszolgálatunkat és kérjen ajánlatot külföldi csomagszállításával kapcsolatban. Kollégáink várják hívását!
futárszolgálat

Kerékpár, motorkerékpár szállítás

Megbízható motorkerékpár szállítással foglalkozó céget keres? Költözik, de nincs mivel elszállítani motorkerékpárját, kerékpárját? Nem kell utánfutót bérelnie, hiszen ezek tetemes pluszköltséggel járnak és a felszerelésük idõigényes. A rögzítést is meg kell oldani és még akkor sem garantált, hogy sérülésmentesen elérkezik jármûve a kívánt helyre. Ne keresgéljen tovább a lehetõségek után, hiszen mi megoldjuk a szállítási gondját.

Kerülhet olyan helyzetbe is, hogy motorkerékpárja nem indul, szervízelésre van szüksége. Ilyen esetben is segítségére leszünk, elszállítjuk mûködésképtelen jármûvét az Ön által kijelölt helyre.

Nincs vizsgáztatva motorkerékpárja? Ebben is tudunk segíteni Önnek. Megoldjuk, hogy eljusson a vizsga helyszínére.

Ha motorkerékpár szállításról van szó, hívjon minket, mert:
 • szakszerûen és biztonságosan szállítunk
 • megfelelõen rögzítjük a szállítani kívánt motort vagy kerékpárt, hogy semmilyen sérülés ne érje
 • kedvezõ áron dolgozunk
Velünk veszélytelenül utazhat motorkerékpárja és kerékpárja!

Haza költözne Magyarországra?

Napjainkban sokan döntenek úgy, hogy az Egyesült Királyságba költöznek, és ott próbálnak karriert építeni. Elõfordul, hogy a kiköltözés során sikerül megoldani, hogy kívülálló segítségét kérjük és néhány bõrönddel már ki is lehet utazni, hiszen nagyrészt megoldható itthon, hogy ingóságainkat rábízzuk valakire távollétünk alatt.

Adódhatnak azonban olyan helyzetek, amikor nem úgy alakulnak számításaink, ahogy terveztük, vagy csupán határozott idõre költöztünk külföldre. A haza költözés alkalmával, azonban már nem valószínû, hogy lesz kire bízni dolgainkat vagy nem is szeretnénk, amennyiben véglegesre tervezzük a haza utat.

Ebben az esetben tökéletes választás cégünk! A költözés mindig egy stresszes folyamat, fõleg ha országokon keresztül történik. Azonban nem kell, hogy több fejtörést okozzon csomagjainak Magyarországra szállítása, hiszen amíg Ön kényelmesen utazik, addig ingóságai is biztonságban megérkeznek otthonába, ha minket választ!

Tekintse meg árlistánkat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot egyéni árajánlatért!

Bízzon a profikban és költözzön stressz mentesen!
költözés
csomagolás

Csomagolási tippek a szállításhoz

A csomagszállító szolgáltatások hatalmas elõnye a megszokott kézbesítéssel szemben, hogy biztosak lehetünk benne, hogy a küldeményünk épségben és megbízhatóan eljut a célállomásra, azonban a szolgáltató korrekt hozzáállása mellett fontos, hogy a megfelelõ módon csomagoljuk be a kívánt árut.

Néhány tipp a megfelelõ csomagoláshoz:
 • A küldemény jellemzõi alapvetõen meghatározzák a csomagolás formáját és a felhasznált anyagokat, ennek megfelelõen válasszunk csomagolást, mivel ha kicsi, könnyen átszakíthatja a fedõréteget és sérülhet a küldemény, viszont ha túl nagy, összenyomódhat a külsõ rész és szintén árthat a tartalomnak.
 • Minden esetben hibátlan és jó minõségû anyagokat használjunk a csomagoláshoz: kartondoboz, jó minõségû ragasztó, kipárnázáshoz kellõ mennyiségû anyag.
 • Mindig ragasszuk vagy pántoljuk le a küldeményt.
 • Ha van törékeny tárgy, helyezzük középre, és jól párnázzuk ki a dobozt.
 • Érdemes a megfelelõ címkékkel ellátni a kézbesítendõ dobozt, például törékeny tárgyak esetében.
 • A díszcsomagolásban elhelyezett csomagokat érdemes és másik dobozba belehelyezni, ezzel biztosítva a dekoratív küldemény biztonságát.
Ha kellõ körültekintéssel csomagoljuk be küldeményeinket, biztosan nem érhet minket meglepetés és biztonságban megérkezik az áru.

További információkért keressen minket elérhetõségeinken!
E-bay szállítás

E-bay szállítás

Napjainkban igen népszerûek a különbözõ webáruházak és egyéb internetes adás-vételi lehetõségek, melyek nem csupán gyorsak és modernek, de igen kényelmes megoldások is. A legtöbb internetes kereskedelmi oldal rendelkezik saját szállítási szolgálattal, valamint szerzõdéses viszonyban vannak különféle cégekkel, azonban olyan is elõfordul, hogy a felhasználókra bízzák a csomagküldés megoldását.

Sajnálatos módon gyakran lehet negatív tapasztalatot szerezni egyes csomagküldõ szolgáltatásokkal kapcsolatban internetes vásárlás esetén. Gyakori eset, hogy nem megfelelõ állapotban ér célba a vásárolt küldemény, legfõképpen olyan szolgáltatásoknál, mint például az E-bay, ahol akár sok ezer km-t is megtehet egy-egy árucikk. Erre a problémára tökéletes megoldást kínál a HCK Futárszolgálat és sok éves tapasztalatunkkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, hogy megbízhatóan biztonságban és sértetlenül jusson el Önhöz a csomag, illetve érkezzen meg a vásárolt termék.

Amennyiben nem szeretné a véletlenre bízni E-bay-en vásárolt termékeinek szállítását, keressen meg minket elérhetõségeinken és kérje egyénre szabott ajánlatunkat akár egyszeri, akár rendszeres együttmûködés céljából!

Autóalkatrészek beszerzése és szállítása külföldrõl

A mindennapos autós közlekedés során gépjármûvünk alkatrészei természetes módon elhasználódnak, elöregednek, melyhez jelentõsen hozzájárulhat a rendszeres vagy nagymértékû megterhelés, azonban mielõtt bárki az új jármû vásárlása mellett döntene, érdemes az alkatrészcsere lehetõségét végiggondolni. Az autóalkatrész cseréje gyakran gyorsabb, gazdaságosabb megoldásnak bizonyul az új beruházással szemben, amelyhez egy jó szakemberen kívül csupán a megfelelõ és kompatibilis autóalkatrészre van szükség.

Napjainkban a széles piaci kínálatnak köszönhetõen számos lehetõségünk nyílik a megfelelõ alkatrészek beszerzésére, például használt, utángyártott, gyári alkatrészek, azonban elõfordulhat, hogy a szükséges darabokat az országhatáron kívül kell beszerezni. A külföldrõl történõ autóalkatrész beszerzés manapság már nem jelenthet problémát, amennyiben a megfelelõ szállítási céget és szolgáltatásaikat választjuk, akik megbízható és biztonságos módon segítik a folyamatot.

Cégünk sok éves tapasztalattal és remek kapcsolati rendszerrel vállalja autóalkatrészek beszerzését és szállítását külföldrõl, melyrõl bõvebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetõségeinken!
autóalkatrészek beszerzése és szállítása

Motorszállítás speciális esetekben

A motorozás szerelmesei számára különleges élményt jelenthet, ha kedvenc jármûvükkel járhatják a nagyvilágot, hiszen a szabadság és az utazás életre szóló élményt és kalandot jelenthet a motorosok számára. A felelõsségteljes és felkészült tulajdonosok egy-egy hosszabb út elõtt átvizsgáltatják rendszeresen gépeiket, azonban mindenkivel elõfordulhatnak nem várt események, amelyek következtében a motor megfelelõ és speciális szállítására van szükség.

A kül- vagy belföldi motoros közlekedés, túrázás során adódhatnak olyan esetek, amikor kénytelenek vagyunk megszakítani utazásunkat és motorkerékpárunkat hazaszállítani, azonban az utánfutó és motorszállító eszközök bérlése gyakran költséges és nem célszerû megoldást jelentenek. Az ilyen speciális esetekben a futárszolgálatok megbízható és gyors megoldást kínálnak a tulajdonosoknak, hiszen a megfelelõ felszereltségnek köszönhetõen a motort épségben és költséghatékonyan szállítják haza a szakemberek.

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik motorszállítással kapcsolatban, legyen szó bármilyen váratlan és speciális esetrõl, ezért forduljon hozzánk bizalommal és készséggel állunk rendelkezésére, valamint tekintse meg weboldalunk további információit vagy keressen minket elérhetõségeinken!
motorszállítás
csomagszállítás

Ön után visszük itthon maradt csomagjait!

Akik hosszabb idõre elutaznak, esetleg külföldre költöznek, nagy gonddal csomagolnak az utazásra. Sokszor a repülõre feladható poggyászokba nem fér bele az összes használati cikkünk, melyeket külföldön is szeretnénk magunknál tartani, így szükségünk lehet egy másik megoldásra. Ilyenkor praktikus megoldást jelent egy csomagszállító cég, amely vállalja küldemények kézbesítése mellett akár törékeny csomagok szállítását is külföldre.

Gondoljunk bele, hogy a repülõjegyek ára igen magas lehet, fõleg akkor, ha a feladható maximális poggyászszámot kihasználjuk. Ezért semmiképpen sem éri meg visszamenni a csomagjainkért, hiszen olcsóbban megússzuk, ha magunk után hozatjuk az otthon maradt csomagokat egy csomagszállító céggel. A gondosan becsomagolt holmik szakszerû szállítása nem okoz nehézségeket a csomagszállító cégeknek, így nem kell aggódnia a törékeny, vagy akár értékesebb tulajdonai szállítása miatt sem.

Ha Ön is szeretne hosszabb idõt külföldön tölteni, de csomagjai egy részét nem tudja magával vinni, vegye igénybe csomagszállító cégünk szolgáltatásait! Kérdéseivel keressen fel minket!

Tanácsok költözéshez

Költözik? Biztonságosan szeretné eljuttatni értékeit úti céljába? Bízza nemzetközi futárszolgálatunkra a szállítást, és garantáljuk, hogy elégedett lesz teljesítményünkkel! A csomag célba juttatása a mi dolgunk, de a teljes siker érdekében Önnek gondoskodnia kell a megfelelõ csomagolásról.

A mai modern bõröndök már egyre strapabíróbbak, de alapvetõen utazásra tervezték õket. Ha csomag formájában adja fel õket, gondoskodnia kell a megfelelõ elõkészületekrõl.

Elsõ lépésként pakolja be a bõröndbe a feladni kívánt dolgokat. Ezután, gyõzõdjön meg róla, hogy nem maradtak ki üres helyek, amennyiben így lenne, azokat töltse ki például újságpapírral vagy fóliával. Ezután a bõröndöt zárja le biztonságosan, ajánlott a lakat használata. Végül rögzítsen köré vastag kartonlapokat, ezek majd védik és mereven tartják a bõröndöt. Utolsó lépésként csomagolja be fóliába az egészet.

Ezután már nyugodtan átadhatja csomagját szakemberünknek, és indulhat a költözés! Forduljon hozzánk bizalommal, ha nemzetközi csomagszállításról van szó!
tanácsok költözéshez
motor szállítás

Hogyan készítsük fel motorunkat a szállításra?

Csomagot küldene külföldre? Ne keressen tovább, mert nálunk megtalálta, amit keresett! Cégünk vállalja különbözõ méretû küldemények nemzetközi szállítását, de ránk bízhatja kis kedvenceit is, hiszen kisállat szállítás is szerepel szolgáltatásaink között!

A motor szállítást is könnyedén megoldjuk, azonban a csomagfeladás elõtt fogadja meg tanácsainkat, melyeket a csomagolásnál tud majd hasznosítani. A motorkerékpár esetében, akárcsak a kerékpárnál, okosabban tesszük, ha szétszerelve indítjuk útjára azt.

Válasszuk ki a megfelelõ méretû karton dobozt és helyezzük bele külön a kerekeket, majd a motor testét egy másik dobozba. Esetleg raklapra is feltehetjük a jármûvet, ez esetben figyeljünk a megfelelõ és szoros rögzítésre is kötelekkel, illetve fóliával. A dobozban az üresen maradt részeket gondosan töltsük fel hungarocellel vagy újságpapírral.

Ha így jár el, biztonságban tudhatja motorkerékpárját akár nemzetközi szállítás alkalmával is. Keressen minket bizalommal, készséggel válaszolunk minden motor szállítással kapcsolatos kérdésére!

Tanácsok, melyekkel biztonságosabb a csomagolás

Költözéskor gyakran megsérülnek olyan tárgyaink is, melyek pótolhatatlanok, vagy nagyon nehezen javíttathatóak. Szállítás elõtt érdemes megérdeklõdnünk, hogy különbözõ féltett tárgyainkat miként csomagolhatjuk úgy, hogy az a legkevésbé legyen sérülékeny.

Cégünk számtalan nemzetközi költöztetést és csomagszállítást bonyolított le gond nélkül, ám a sikerhez Ön is hozzájárulhat akkor, ha biztonságosan csomagolja bútorait, és különbözõ használati tárgyait, és figyelmezteti munkatársainkat a kiemelkedõen fontos bútorok igényeire. Ezzel sok fejfájást elõzhetünk meg, nem is beszélve a károkról. Fektessünk tehát nagy hangsúlyt a minõségi csomagolásra, mert akár itthon, vagy nemzetközi szállításkor egy jól kivitelezett csomagolás sokat ad bútorunk biztonságos utazásához.

Mivel tudjuk megnövelni a biztonságot szállítás során?
 • Fontos, hogy megszámozzuk dobozainkat, feltüntessük tartalmukat és jelöljük, melyik oldala az alja. Így elkerülhetõ a törés.
 • Érdemes listát készítenünk a dobozokról és bútorokról, egy példányt pedig adjunk a szállítóknak is.
 • Egy dobozba vagy zsákba azonos nemû tárgyakat csomagoljunk, törékeny darabok esetén egyesével is védeni kell a tárgyakat (pl. tányérok).
 • Nagyon alaposan zárjuk a csomagokat!
 • Nélkülözhetetlen, nehezen pótolható iratokat, tárgyakat, kulcsokat semmiképp se csomagoljunk be!
Ha nemzetközi költöztetés, válasszon bennünket! Cégünk évek óta teljesít magas szinten, legyen szó bármilyen jellegû költözésrõl, és szállításról is! Keressen bennünket elérhetõségeinken még ma!
nemzetközi szállítás

Törékeny tárgyak csomagolása

Nemzetközi csomagküldés során (de még a belföldin is) örök problémát jelent a törékeny tárgyak sérülésmentes szállítása. Gyakran megtörténik, hogy a tulajdonosok felelõtlenül, vagy nem elég körültekintõen csomagolnak, így az utazás végére már csak egy sérült tárgy kerül elõ a dobozból.

Pár tipp a törékeny csomagok szállításához, csomagolásához:
 • A szállítani kívánt tárgyat tekerjük körül többszörösen buborékfóliával, majd rögzítsük ragasztószalaggal.
 • Keressünk egy megfelelõ méretû dobozt, amiben marad hely a bélelõ anyagoknak is.
 • A befóliázott tárgyat tekerjük újságpapírba, és a maradék helyet töltsük fel faforgáccsal, hungarocellel vagy szivacsdarabokkal.
Ha ezeket a tanácsokat megfogadjuk, megvédhetjük a törékeny szállítmányt, úgy, hogy nem csinálunk vele jelentõs többletsúlyt.

Ha a nemzetközi csomagszállítás kivitelezésében segítségre lenne szüksége, és szeretne igazán profikkal dolgozni, keressen meg minket. Garantáljuk, hogy csomagja épségben megérkezik a kívánt helyszínre!
nemzetközi csomagszállítás
csomagküldés

Milyen csomagolási technikákat válasszunk?

Ha egy távoli barátunknak, ügyfelünknek vagy bárkinek csomagot szeretnénk küldeni, rendkívül fontos - fõleg ha egy törékeny tárgyról beszélünk - hogy milyen módón csomagoljuk be a csomagküldés folyamatához a fontos küldeményünket.

Néhány technika, hogy hogyan is csomagoljuk:
 • Csomagunkat, ha nagyobb darabról van szó, érdemes kartondobozba helyezni.
 • Nagyon fontos, ha a kartondobozos megoldást választjuk, hogy le kell ragasztanunk azokon a helyeken, melyeken kinyílhat a kartondoboz a csomagküldés során. A ragasztásról tudnunk kell, hogy csak ragasztó szalagot használhatunk, például spárgát nem, mert az akadályt jelenthet a csomagküldés folyamata során.
 • Bõröndök csomagolása során a legmegfelelõbb csomagolási technika az alufólia ráhúzása, ezzel stabilizálhatjuk és kikerülhetjük azt, hogy bármi is kihulljon a csomagunkból.
 • Törékeny áruknál,(porcelán, üveg) válasszunk egy kartondobozt, a küldeni való tárgyunkat csavarjuk újságpapírba, és a kartondobozba még pluszba töltsünk hungarocellt, hogy minél puhább legyen a tárgy számára.
Ha biztonságban szeretné tudni csomagjait a csomagküldés folyamata alatt, forduljon hozzánk, mi segítünk Önnek!
Hck Futárszolgálat | Tel: 06-30/943-22-23 | E-mail: hckfutar@gmail.com |