Facebook
Pinterest
Blogger
Flickr
Youtube

HCK futárszolgálat bemutatkozása

 

  Magyarország - Írország | Írország - Magyarország  

...

Ismerje meg a HCK futátszolgálatot

Cégünk Magyarország-Írország útvonalon vállal háztól-házig rendszeres, elõre meghatározott, rendszeres idõközönkénti nemzetközi csomagszállítást valamint belföldi csomagszálítást, költöztetést 2007 óta. Igény esetén más európai országba is fuvarozunk, többek között a Benelux államokba, Franciaországba, Németországba, Ausztriába.
Nálunk megtalálja a kicsiny és lelkes cég elvitathatatlan elõnyeit: barátságosság és egy lendületbõl történõ szállítás. Utóbbi azt jelenti, hogy nincs pakolgatás, átrakás - amikor is sérülhet az árú -, egybõl oda visszük értékeit, ahová eljuttatni szertetné!
(Indulási idõpontjaink az „ELÉRHETÕSÉG” menün belül érhetõk el.)
Cégünket hárman alapítottuk. Mindegyikünk dolgozott külföldön, és tudjuk, hogy mekkora értéke van egy otthonról kapott csomagnak.
Két gépjármûvel állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére: egy Iveco Daily (17 m3 raktér) és egy Renault Master (11 m3 raktér) típusú haszongépjármûvel.
Célunk gyors, megfizethetõ, megbízható, színvonalas szolgáltatást nyújtatni ügyfeleink számára.
A hét minden napján várjuk az érdeklõdõket.
Sokan érdeklõdnek afelõl, hogy hogyan történik a szállítás. Errõl az alábbi sorokban talál tájékoztatást!
A szállítási igény az online megrendelõlap kitöltésével és elküldésével válik érvényessé. Ezt a RENDELÉS fülre kattintva lehet megtenni. Miután megérkezett postafiókunkba a megrendelés, visszaigazolást küldünk, melyben visszaküldjük az Ön által megadott adatokat ellenõrzés céljából. Sajnos többször elõfordul, hogy a telefonszámokat elírják, ezért kérjük, ezeket nézzék át alaposan! A csomagok gyûjtése és kézbesítése elõtt pár nappal telefonon idõpontot egyeztetünk a csomag feladójával illetve a címzettel, majd a megbeszélt idõpontban átvesszük, illetve kézbesítjük a csomagokat. A fuvarozás háztól-házig történik, az ártáblázatban megszabott díjak ezzel együtt értendõk.
Keressen minket bizalommal!
Szállítás, benne kutya, macska szállítás, csomagküldés Magyarországról Angliába, Írországba, illetve Írországból, Angliából Magyarországra. - Ez az, amiben profik vagyunk!

Rólunk írták: HCK-futárszolgálat

Hck Futárszolgálat | Tel: 06-30/943-22-23 | E-mail: hckfutar@gmail.com |