Csomagszállítás megrendelés

 

  Megrendelő lap  

Kérjük válasszon:

Megrendelő adatai:


Szállítás / Csomag adatai:

Gyűjtés időpontja / Date of Collect | Kiszállítás időpontja / Date of Delivery: *
Csomag adatai:

Kisállat adatai:

Feladó adatai:


Címzett adatai:


Fizetés

Nyilatkozatok

Figyelmeztetés

A csomag tartalmáért, minõségéért jogilag kizárólag a feladó személy vállal felelõsséget. A HCK-FUTÁR KFT. Alkalmazottját nem terheli felelõsség, illetve a futár jogosult ellenõrizni a küldemény tartalmát! A csomagfelvétel és a csomagkézbesítés 0-24 óráig történhet.Csak zárt, megfelelõen csomagolt szállítandó áruért vállalunk anyagi felelõsséget. A feladott csomagok 15000 ft/db –ra vannak biztosítva alapáron. A biztosítás a feladástól az átadásig értendõ. A szállítási díj Euró –alapú, a váltás a napi eladási árfolyamon történik a www.xe.com szerint.
Illegális, jövedéki adós, tûzveszélyes, undort keltõ és romlandó áru szállítását nem vállaljuk!
Kijelentem, hogy a szállítási feltételekkel tisztában vagyok.

Kérjen ajánlatot csomagszállításra, nemzetközi csomagszállításra!

Nemzetközi csomagszállítás

Nemzetközi csomagszállítás megfizethető áron, megbízható cégtől Magyarország, Anglia és Írország között - forduljon bátran hozzánk és kérje ajánlatunkat! 

Anglia és Írország bizonyos szempontból közel van hozzánk, de ahhoz mégis távol, hogy gyakran meg tudjuk lepni valami kis aprósággal az ott élő családtagunkat. Pedig az ilyen kedves gesztusok nagyon sokat számítanak a honvágy leküzdésében, hiszen a kint élőknek sok esetben nem is a régi otthonuk hiányzik, hanem a távol lévő családtagjai, akikkel nem tudják megosztani a mindennapjaikat. Sokan attól tartanak, hogy a nemzetközi csomagszállítás viszont túl drága és megbízhatatlan ahhoz, hogy gyakrabban igénybe vegyék, pedig ez nem feltétlenül van így. 

A nemzetközi csomagszállítás ma már egyáltalán nem tartozik a megfizethetetlen szolgáltatások közé. Természetesen a pontos ár sok mindentől függhet, például, hogy mekkora távolságról van szó, hogy mennyire sürgős a csomagszállítás és természetesen attól is, hogy maga a csomag milyen méretekkel rendelkezik és van-e szükség speciális eszközökre a szállításához. Egy kicsi, nem nagy súllyal rendelkező doboznak a célba juttatása sokkal alacsonyabb költségvonzattal jár,  mint például egy motoré vagy akár egy bútoré. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik nemzetközi csomagszállításban. Legyen szó akár egy motorról, egy kisebb háziállatról vagy egy dobozba csomagolt meglepetésről a külföldön élő családtagnak, Ügyfeleink számíthatnak ránk, méghozzá kedvező áron! A nemzetközi csomagszállításra érdemes pontos ajánlatunkat kérni, melynek ismeretében könnyebben el tudja majd dönteni, hogy valóban megéri-e igénybe vennie szolgáltatásunkat. A csomagszállítás során kiemelt figyelmet fordítunk a pontosságra és a küldemények épségére. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretné megbízható, de kedvező áron dolgozó cégre bízni a nemzetközi csomagszállítást, ne habozzon, bátran forduljon hozzánk bővebb információért! Kérje ajánlatunkat akár még ma, és vegye igénybe a szolgáltatást kiváló ár-érték arányon! 

Hck Futárszolgálat | Tel: 06-30/943-22-23 | E-mail: hckfutar@gmail.com |